• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BSK: Mi ne namještamo, "vječiti" su zlo!

Predsjednik BSK iz Borče Obrad Ćesarević odbacio je tvrdnje da je taj fudbalski klub učestvovao u namještanju utakmica.

 BSK: Mi ne namještamo, "vječiti" su zlo! Izvor: MONDO

"Davljenici se hvataju za slamku, najlakše je nekoga napadati... Sramota je slagati, prevariti i ukrasti, a ne ispasti iz lige, ako su bolji neka izbore opstanak. Borča za četiri godine koliko sam ovdje nije namjestila nijednu utakmicu, niti je kome dala bodove, niti kome uzela na taj način", rekao je Ćesarević agenciji Beta.

Fudbalski klub Novi Pazar je zaprijetio da će istupiti iz lige zbog namještanja utakmica u 28. kolu i pozvao Fudbalski savez Srbije da pregledaju snimke utakmica Sloboda - Radnički Kragujevac (0:2) i Donji Srem - BSK (0:1).

Novi Pazar je pao na pretposljednje mjesto na tabeli Superlige poslije pobijeda Radničkog i BSK-a. Do kraja prvenstva ostalo je da se odigraju dva kola, a iz lige će ispasti dva kluba.

"Ne znam zašto Pazar brine, neka pitaju čelnici svoje igrače zašto igraju loše. Svakoga svoje brige muče, ako imaju nešto neka to i dokažu, a mi milion odsto nismo namjestili ništa, dokazano to tvrdim", rekao je predsjednik kluba iz Borče.

Ćesarević je istakao da BSK nije ni Partizanov ni Zvezdin klub, a za "vječite" rivale rekao je da su "zlo srpskog fudbala".

"Svi pričaju kako je BSK Partizanov klub, pričali su i da je Zvezdin. Manite Borču, Zvezda i Partizan su zlo srpskog fudbala, sve se vrti oko njih, neka puste oni BSK", rekao je on.

"Pričalo se i da je cijelo prvenstvo namješteno, da će Zvezda postati šampion, a svi su vidjeli šta se dogodilo. Taman posla...Zašto mi, na primjer, nismo namjestili neku od one tri utakmice koje smo zaredom izgubili. Jednostavno je, naiđe period kada ti ide, odigraš dobro, ili suprotno", dodao je Ćesarević.

(Beta/MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC