• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ružić Kokezi: Da i vi nekad ovo doživite

Potpredsjednik Partizana odgovorio potpredsjedniku Crvene zvezde Slaviši Kokezi. "Hvala na čestitkama, a ovo vaše pismo je literarno čudo".

 Ružić Kokezi: Da i vi nekad ovo doživite Izvor: MONDO

Na saopštenje, odgovara se saopštenje, na pismo, dolazi novo pismo... "Vječiti derbi" se igra i dan nakon što su ga fudbaleri odigrali na terenu!

Potpredsjednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza osjetio je potrebu da se "otvorenim pismom" obrati potpredsjedniku Partizana Branku Ružiću, a ovaj mu je tokom večeri odgovorio:

Kao i Kokezino, i Ružićevo pismo prenosimo u cjelini:

"Poštovanim autorima literarnog čuda želim iskreno da se zahvalim na čestitkama povodom pobjede u derbiju. Takođe, čast mi je da mi se lično pruži toliki stepen publiciteta i značaj, i to od predstavnika našeg vječitog rivala.

Istovremeno, želim da čestitam igračima njihovog kluba na fer i korektnoj borbi i publici na veličanstvenoj atmosferi u srpskom hramu fudbala. Gospodstvenost, mirnoća, kućno vaspitanje, ali i pokazivanje emocija je nesto što krasi svakog normalnog čovjeka, pa tako i mene. Na veliki dio sublimirane frustracije zaista, i pored velike volje ne mogu da odgovorim, jer bi time bio samo još jedan dio nečega, čega dio nikada bio nisam, niti ću.

Apelujem da štitimo naš fudbal, nacionalne brendove i da gradimo korektne odnose između naših klubova, a ne da ih uzdrmamo emocionalnim reakcijama.

Takođe, nije korektno ovom društvenom fenomenu pridavati političku konotaciju i zloupotrebljavati ljude iz sfere politike i javnog života, koji žele dobro Srbiji i njenim građanima.

A sada vas molim da mi dozvolite da nastavim da dajem svoj skroman doprinos pisanju fudbalske istorije. Bio bih neiskren kada ne bih i vama poželio da nekada doživite taj osjećaj, jer i među vama imam iskrenih prijatelja i ljudi koje poštujem".

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC