• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija smirivala Balotelija u Firenci

Kontroverzna pobjeda Milana nad Sijenom razljutila navijače Fiorentine. Sačekali su "roso-nere" u svom gradu, pa ih vrijeđali i na rasnoj osnovi.

  Policija smirivala Balotelija u Firenci  Izvor: MONDO

Sporne odluke sudije Maura Bergoncija u nedelju uveče značajno su pomogle Milanu da pobijedi Sijenu i plasira se u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Roso-neri" su gubili, pa preokrenuli rezultat, pogotkom Marija Balotelija sa bijele tačke i preciznim udarcem Filipa Meksesa nakon toga.

Tok tog meča veoma je interesovao i igrače i navijače Fiorentine. "Viola" je pobijedila Peskaru (Adem Ljajić postigao tri gola), ali nije uspjela da se domogne željene treće pozicije.

Takav ishod razljutio je i navijače "ljubičastih", koji su sačekali igrače Milana na putu iz Toskane. Došli su na stanicu voza u svom gradu i sačekali da se "roso-neri" pojave.

Italijanski list "Gazzeta dello sport" otkriva da su pristalice "ljubičastih" dugo vrijeđale igrače rivala, a da je incident postao još veći kada su Mario Baloteli i Robinjo počeli da trpe uvrede na rasnoj osnovi.

Navodno su napadači milanskog kluba krenuli ka navijačima odlučni da se fizički obračunaju, ali ih je policija zaustavila.

Rukovodioci kluba iz Firence takođe su bili veoma ljuti u nedjelju uveče. Ocijenili su da je Milanu "poklonjen jedanaesterac".

"Ostvarili smo cilj završivši sezonu na četvrtoj poziciji, ali istina je da smo vjerovali u osvajanje mjesta koje vodi u Ligu šampiona. Razočaravajuće je gledati da san tako nestaje... I žalimo zbog nekih stvari, pogotovo kada vidimo kako je Milanu poklonjen penal", izjavio je Manuel Paskar, direktor Fiorentine.

Njegov kolega iz kluba Danijel Prade bio je još oštriji:

"Nemoćni smo u takvim situacijama. Ništa ne možemo da uradimo. Sinoć smo bili i euforični i depresivni, ali mogu da kažem da sam i očekivao da se tako nešto dogodi. Epilog je unaprijed bio određen", izjavio je on.

Defanzivac "viole" Gonzalo Rodrigez ulogovao se na svoj Twitter nalog i napisao:

"Kada bih stvarno napisao šta mislim onda mi ne bi bilo dozvoljeno da i dalje igram u Italiji".

(MONDO, foto: Beta/AP/Davide Spada, Lapresse)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC