• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajković: Mrzim Partizan iz dna duše...

... ali je zasluženo pobijedio u derbiju". Golman Crvene zvezde priznao "vječitom" rivalu da je bio bolji. Uvrede sa tribina ga ne dotiču.

  Bajković: Mrzim Partizan iz dna duše...  Izvor: MONDO

Da Boban Bajković nije stajao na golu crveno-bijelih u "vječitom derbiju" Partizan bi vjerovatno postigao gol i prije posljednjeg minuta.

Crnogorski čuvar mreže "skinuo" je zicer Lazaru Markoviću, dva puta spriječio Aleksandra Mitrovića da ga savlada glavom i ipak kapitulirao poslije udarca Miloša Jojića.

Dva dana poslije derbija na treningu je rekao da mu je veoma teško zbog poraza od Partizana.

"Teško mi je, možda preživljavam i najteže trenutke u životu. Partizan ne mogu očima da gledam, mrzim ih iz dna duše, ali su zasluženo dobili u derbiju", rekao je Bajković novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Partizan je pobjedom u derbiju stekao prednost od pet bodova dva kola prije kraja Jelen Superlige i potreban im je samo poen u Smederevu da i teoretski odbrane titulu.

Golmana vicešampiona boli činjenica da je domaći tim u Humskoj bio motivisaniji, hrabriji...

"Kao da je njima pobjeda bila potrebna a ne nama, dali smo sve od sebe, trudili se ali na kraju ništa nismo uradili. Nedostajala nam je hrabrost, ali i rasterećenost. Mi smo trebali da budemo rasterećeniji a ne oni jer smo sa 11 bodova uspjeli da smanjimo zaostatak na samo dva", rekao je čuvar mreže crveno-bijelih.

Bajković je rekao da ga nisu pogodile uvrede navijača Partizana.

"Neka me vrijeđaju, niti ih volim nit poštujem. Meni su bitni samo naši navijači, jedino mi oni znače", rekao je.

"Zvezda mi je dala sve u životu, a ja se maksimalno trudim da joj to vratim. Ako ostanem trudiću se i dalje, za sada nema nijedne ponude za mene, neki se raspituju, ali o tome bi trebalo da razgovaraju sa ljudima iz uprave", dodao je on.

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da njegovi saigrači moraju da daju sve od sebe da bi pobijedili u preostala dva kola.

"Biće teško igrati do kraja, ali mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, a sada razmišljamo samo o predstojećoj protiv Slobode. Moraćemo da damo sve od sebe", rekao je Milijaš.

Fudbaler crveno-bijelih Filip Kasalica rekao je da njegova ekipa sada mora da obezbijedi drugo mjesto na tabeli, jer bi "sve ostalo bilo katastrofa".

"Ovoliko prilika koliko smo stvorili protiv Partizana nije dovoljno od ekipe koja se bori za titulu. Sada moramo da pobijedimo kako bismo obezbijedili drugo mjesto na tabeli, jer bi sve ostalo bilo katastrofa", rekao je Kasalica.

Crveno-bijeli će naredni meč odigrati u srijedu, kada će na svom stadionu dočekati Slobodu Point.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC