• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nekorektni" Sa Pintu ostao dosljedan

Zvezda u Novi Sad ide samo sa osmoricom igrača koji imaju status prvotimaca ili su u dosadašnjim kolima bili u kombinaciji za tim. Ostalo dječurlija.

 "Nekorektni" Sa Pintu ostao dosljedan Izvor: MONDO

Vukan Savićević, Ognjen Mudrinski, Marko Vešović, Natanijel Asamoa, Marko Vesić, Ognjen Ožegović, Luis Garido i Stefan Mihajlović.

Samo su to prvotimci Crvene zvezde koji će putovati u nedjelju na utakmicu sa Vojvodinom u Novom Sadu u posljednjem kolu tekućeg prvenstva Srbije. Ostali će, prema odluci trenera, biti omladinci s tim da Rikardo Sa Pintu još nije objavio konačan spisak putnika.

Trener Crvene zvezde uzburkao je javnost poslije poraza od Slobode, ali je ostao dosljedan ideji da na zatvaranju sezone u vatru baci klince. Zbog toga je u petak uveče pozvan na sastanak sa rukovodstvom kluba, međutim, iako je bilo nagovještaja da bi moglo da mu bude oštro zbog nesvakidašnjeg poteza, MONDO saznaje da je razgovor protekao u mirnom tonu i da je uprava dala načelnu podršku za ovaj hrabar ili lud potez, što će se vidjeti u nedjelju od 17 časova.

Jedino što su čelnici Crvene zvezde pitali Sa Pintua bilo je: "Da li si siguran da se nećemo obrukati sa ovim timom?". On je odgovorio: "Nemojte da brinete, vjerujem u ove momke".

Potom je dobio podršku da ideju sprodeve u djelo.

Ono za šta nije dobio podršku je izjava da ovaj tim nema kvalitet. Iako čelnici Zvezde razumiju trenerovu ljutnju poslije igre prikazane u meču sa Slobodom (i ne samo sa Slobodom) u upravi smatraju da su takve ocjene suvišne i da ne doprinose klubu ni u kom smislu.

Tako je jedan potpuno nebitan meč u Novom Sadu dobio novu dimenziju i dozu zanimljivog. Dva kluba iza sebe ostavljaju još jednu sezonu za zaborav (Zvezda opet bez titule, Vojvodina bez trofeja u Kupu Srbije) u utakmici u kojoj će na terenu, uglavnom, biti djeca.

Iako je trener Vojvodine Nebojša Vignjević zamjerio kolegi iz Zvezde na "nekorektnosti" zbog ovog prinudnog "podmlađivanja" ekipe, meč će biti interesantan prije svega za poznavaoce fudbala, pa i raznorazne menadžere i skaute da vide sa čim to raspolažu beogradski i novosadski crveno-bijeli.

Vojvodina je odavno zauzela kurs ubacivanja u vatru igrača iz svog pogona, kao što to, recimo, Partizan radi godinama i decenijama unazad. Da li će i Crvena zvezda tim putem ili je ovo samo za jednokratnu upotrebu?

(N. Janković - P. V. - MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC