• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampionska žurka, Vuk šalje djecu

Danilo Pantić je jedan od talentovanih fudbalera iz Partizanove škole koji će dobiti šansu u meču protiv Spartaka u nedelju, u posljednjem kolu JSL.

 Šampionska žurka, Vuk šalje djecu  Izvor: MONDO

Žurka, pank zvuk, pa dodela pehara i onda malo fuce.

Tako izgleda "košuljica" za nedeljni program na stadionu Partizana, gdje će crno-bijeli proslaviti šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

Ovako izgleda plan: 18 časova - nastup Grupe JNA, 18. 30 časova - dodjela pehara, 19 časova utakmica Partizan - Spartak. Ulaz je besplatan.

Trener Partizana Vuk Rašović odlučio je da za meč koji apsolutno ništa ne znači "promješa" tim, odnosno da pruži šansu onima koji nisu mnogo igrali tokom sezone. Za očekivati je, međutim, da u timu bude i nekih nosilaca igre, kako bi ih Grobari pozdravili. Vjerovatno posljednji put, jer je ljetnji prelazni rok blizu.

Na sajtu Partizana piše da u timu sigurno neće biti golmana Vladimira Stojkovića (lakša povreda), Aleksandra Mitrovića (parni žuti kartoni), a vjerovatno ni Aleksandra Miljkovića (prehlada).

Ali, biće nekih novih klinaca, poput Danila Pantića, koji je u petak licenciran kao bonus igrač na listi onih iz omladinske škole Partizana.

Pantić je iz generacije 1996. koju vodi Ilija Zavišić, iz koje je već liceneciran Andrija Živković i koji je igrao u Novom Pazaru. Pantić igra na mjestu ofanzivnog veznog igrača, a u nedelju će, vjerovatno, zajedno sa Andrijom Živkovićem dobiti priliku da osjeti teren igrajući u šampionskoj generaciji.

Urednici Partizanovog sajta podsjetili su na situaciju od prije dvije godine, kada je u posljednjem kolu debitovao i Lazar Marković (protiv užičke Slobode u u Lučanima). "Markec" je tada odigrao posljednjih 20 minuta meča i nagovijestio svoj raskošni talenat…

PODSJETITE SE MONDO PRILOGA O GRUPI JNA

(MONDO - foto: FK Partizan)
superliga fkpartizan

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC