• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić: Želim povratak...

Miloš Krasić rekao je da će pripreme za novu sezonu početi u Fenerbahčeu, ali da bi u zavisnosti od eventualnih ponuda mogao da promijeni klub.

 Krasić: Želim povratak...  Izvor: MONDO

Nekadašnji standardni reprezentativac Srbije, učesnik Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010, prethodnih dana je boravio u rodnoj Kosovskoj Mitrovici.

Tom prilikom rekao je dopisniku Tanjuga da se nada povratku u nekadašnju formu, a samim tim i u državni tim.

"Imam ugovor sa Fenerbahčeom još tri godine. Vidjećemo kako će se razvijati situacija, ali je sigurno da ću se vratiti u Istanbul na početak priprema".

Dvadesetosmogodišnji krilni igrač svakog ljeta dolazi u svoj rodni grad, gdje mu žive roditelji, rodbina i prijatelji, naglašavajući da je svakodnevno sa njima u kontaktu.

"I kada nisam u Kosovskoj Mitrovici, pitam kakva je situacija. Jako sam srećan što sam ovde, svaku priliku koristim da budem sa prijateljima i porodicom", istakao je Krasić.

Minule sezone zabilejžio je samo 22 nastupa za Fenerbahče, od toga 12 u prvenstvu Turske.

"Moram da sredim svoj status u klubu, da krenem da igram i ostvarim kontinuitet utakmica, pa bih tek tada mogao da razmišljam o povratku u reprezentaciju. Sigurno je da bi u reprezentaciji uvjiek trebalo da budu spremni igrači, koji su u formi i mogu da pruže svoj maksimum".

Osvrćući se na kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Krasić je konstatovao da su šanse za prolaz male i da ljudi u Srbiji nisu zadovoljni.

"Mislim da se dogodila velika promjena. Dosta je mladih igrača, oni su veoma talentovani, ali im je potrebno malo vremena. Dolazak Siniše Mihajlovića za selektora je dobar potez FSS i vjerujem da će u budućnosti sve biti kako treba".

Krasić je karijeru počeo u lokalnom Rudaru, a zatim je igrao za Vojvodinu, CSKA iz Moskve - gdje je postao jedan od najtraženijih evropskih igrača - pa za Juventus i Fenerbahče.

Za "orlove" je odigrao 46 utakmica i postigao tri gola.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC