• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svečano u Humskoj, slavila se titula! (VIDEO)

Igračima Partizana pred meč sa Spartakom uručen pehar šampiona JSL. Slavlje počelo koncertom pank benda "Grupa JNA", a završeno petardom (5:0).

 Svečano u Humskoj, slavila se titula! (VIDEO) Izvor: MONDO

Saša Ilić sa peharom šampiona podignutim visoko iznad glave!

Upečatljiva slika koja je obilježila prvi dio slavljeničke večeri na stadionu u Humskoj. Ako je prvi pripao navijačima, drugi dio bio je u znaku igrača, koji su u posljednjem meču 30. kola spektakl uveličali ubjedljivom pobjedom protiv Spartaka - 5:0.

Uglavnom, svi su uživali, svi kojima su crno-bijele boje u srcu, a sve po notama Partizanovih pjesama pank-rok benda "Grupa JNA".

Video

Preko 20.000 navijača Partizana došlo je da proslavi 25. šampionsku titulu, obezbijeđenu prošle srijede pobjedom u Smederevu (2:0), inače, šestu uzastopnu, kojom je "parni valjak" potvrdio dominaciju u Srbiji.

Sve popularniji bend među navijačima Partizana, nazvan po starom imenu stadiona u Humskoj - "Grupa JNA", zagrijao je dobro Grobare uoči početka duela sa "golubovima" svirkom koja je trajala skoro sat vremena.

A, onda je došlo vrijeme za glavno - dodjelu pehara.

Kapitenu Partizana uručio ga je Savo Milošević, takođe nekadašnji fudbaler crno-bijelih, a sada čelnik Fudbalskog saveza Srbije. Medalje fudbalerima dodijelio je predsjednik zajednice Superligaša Branimir Babarogić.

Partizan je i zvanično postao šampion Srbije za sezonu 2012-2013. Po svemu viđenom i prikazanom - zasluženo.

Osim incidenta u 20. minutu koji su izazavali navijači Spartaka, sve ostalo je bilo na najvišem nivou.

Partizan je opet bio dominantan na terenu, a to je potvrdio sa pet lopti u mreži rivala. Ređali su se golovi Lazara Markovića, Marka Šćepovića, Nikole Ninkovića, Nemanje Kojića i Predraga Luke.

Posljednji neposredno pred sudijski zvižduk, koji je označio kraj meča, ujedno i bio znak za navijače sa sve tri tribine da ulete na teren i pokušaju da dođu do vrijednog komada sportske opreme od svojih ljubimaca, trave, mreže, stativa...

Sa improvizovane bine ponovo se začula "Grupa JNA" sa pjesmom: "Titula, titula, slaviće se titula..."

"Prelijep završetak sezone! Nadali smo se da će ovako da bude, drago mi je što je ovoliko publike došlo, imali smo veličanstven događaj. Mislim da na bolji način nismo mogli da završimo sezonu. Slavimo večeras, a od sutra počinjemo da razmišljamo o novim obavezama za novu sezonu", rekao je Vuk Rašović po završetku utakmice.

Navijači su još dugo ostali na terenu...

(agencije, MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC