• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić za MONDO: Hvala i Čeliku…

… iako su se borili za sebe i svoj plasman u Evropu, spletom okolnosti su nama omogućili da iziđemo na međunarodnu scenu, kaže trener Borca.

 Krunić za MONDO: Hvala i Čeliku… Izvor: MONDO

Sportski direktor i privremeni trener Borca Branislav Krunić blistao je od sreće poslije pobjede nad GOŠK-om u Gabeli (0:2) koja je uz trijumf Čelika nad Olimpikom (0:2) u Sarajevu, osigurala crveno-plavima nastup u Evropi naredne sezone.

Poslije poraza od Širokog Brijega (4:0) i remija sa Travnikom (2:2) smijenjen je kompletan stručni štab na čelu sa Slobodanom Starčevićom, a na vruću klupu uskočio je Krunić.

Malo ko je vjerovao da će rasplet Premijer lige Bosne i Hercegovine biti ovakav, čak i najvatrenije pristalice Banjalučana - "Lešinari" bili su skeptični…

"Rasplelo se kako smo priželjkivali",
uz osmijeh je rekao Krunić u telefonskom razgovoru za MONDO…

Prema njegovim riječima, GOŠK je ušao veoma motivisano u nedjeljnu utakmicu jer je imao nadu da može izboriti opstanak.

"Na nama je od samog starta nametnut veliki pritisak. Domaćin je igrao veoma oštro i agresivno u prvih dvadesetak minuta što je arbitar Ilija Živković na kraju sankcionisao crvenim kartonom njihovom kapitenu zbog udaranja Admira Raščića".

Krunić je dodao da nakon što su njegovi igrači izdržali nalete domaćina u prvih dvadesetak minuta, potom preuzeli inicijativu.

"Imali smo nekoliko šansi, nismo ih iskoristili, ali je poslije prvog gola sve ‘leglo na svoje mjesto’. Raščić je na kraju samo stavio tačku na pobjedu i ovjeru plasmana u evropska takmičenja".

Prvi operativac i strateg Velikana iz Platonove iskoristio je priliku i da zahvali Čeliku i njihovom treneru Vladi Jagodiću.

"Iako se Čelik borio za sebe i svoj plasman u Evropu, spletom okolnosti su nama omogućili da iziđemo na međunarodnu scenu. Hvala im".

Krunić je uvjeren da iako Borac još nije dobio evropsku licencu, da će Gradski stadion naredne sezone ugostiti neke od evropskih timova u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Mi smo ispunili sve uslove za licencu i poslali u Savez. Mislim da ćemo od Drugostepene komisije dobiti pozitivan odgovor",
zaključio je on.

(N. Š./MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC