• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDAŠI: Husrefe, pobijedi!

Navijači Crvene zvezde poslali poklon i podršku nekadašnjem centarforu Husrefu Musemiću, sada treneru Sarajeva.

  ZVEZDAŠI: Husrefe, pobijedi!  Izvor: MONDO

Musemić je u drugoj polovini 80-ih godina prošlog vijeka bio vođa navale crveno-bijelih. Dizao je "Marakanu" na noge zajedno sa Piksijem Stojkovićem, Mitrom Mrkelom, Borom Cvetkovićem...

Međutim, početkom mjeseca je imao ozbiljnih srčanih problema, zbog čega je operisan i ugrađen mu je bajpas.

Navijači Crvene zvezde koji se okupljaju na adresi www.crvenazvezdabeograd.tv/forum u teškim trenucima nisu zaboravili svog nekadašnjeg golgetera i idola. Poslali su mu prigodne poklone i pismo podrške u kome stoji:

"Dragi naš Husrefe, ovaj mali poklon koji ti šaljemo je samo znak da te navijači Zvezde nisu zaboravili. Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za crveno-bijele boje.

Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo: 'Husrefe, Husrefe'.

Bio si i ostao gospodin čovjek. To što si o našoj Zvezdi uvek govorio lijepo i sa poštovanjem, nikada nećemo zaboraviti. Zato, istog trenutka kada smo čuli da je tvoje zdravstveno stanje narušeno, odlučili smo da ti pošaljemo poklon kao znak pažnje i želje za tvoj brzi oporavak.

Nadamo se da će ti on probuditi i evocirati uspomene na srećne dane provedene u Beogradu i Zvezdi i dati ti snage da pobediš sve ono što te u ovom trenutku snašlo. Pobijedi zbog sebe, na radost svih nas!

Vole te tvoji Zvezdaši sa navijačkog foruma 'Crvenazvezdabeograd'"

Musemiću je poklon uručen posredstvom fudbalskog kluba Sarajevo, čiji je trener i iz koga je svojevremeno prešao u Zvezdu.

"Prije svega želim da se zahvalim svim navijačima Crvene zvezde na pruženoj podršci. Moja porodica i ja smo prijatno iznenađeni vašom brigom i pažnjom. Ovim gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi... Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio dio toga, a ovom vašom podrškom podsjetili ste me da ću uvijek biti jedan od VAS.

Hvala što niste zaboravili da sam iskreno i svim srcem igrao za crveno-bijele. Zahvaljujem se na poklonima, iskreno sam dirnut. Pozdrav svim Delijama!!!", odgovorio je pedesetjednogodišnji Musemić.

(MONDO, foto: crvenazvezdabeograd.tv/forum)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC