• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Monako zove Baneta, Žoze ni da čuje

Monako je, tvrdi "Daily Mail", poslao ponudu od 25 miliona evra Čelsiju za Branislava Ivanovića, ali to navodno neće biti prihvaćeno.

  Monako zove Baneta, Žoze ni da čuje  Izvor: MONDO

Monako ide redom.

Šta prođe - prođe. Ako ne prođe - ide jača ponuda. A, onda prelazak na sljedeću metu.

Nakon što prebogati vlasnik novog francuskog prvoligaša iz Kneževine Monako, Rus Dmitri Ribolovljev, nije uspio da dovede Vensana Kompanija iz Mančester Sitija, okrenuo se prema kapitenu srpske reprezenacije Branislavu Ivanoviću iz Čelsija.

Engleski "Daily Mail" tvrdi da bi Rus za Srbina bio spreman da plati 25 miliona funti (29,5 miliona evra), ali da će budući menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, to glatko odbiti iako se svojevremeno mimoišao sa Ivanovićem na "Stamford Bridžu" i nije imao prilike da ga trenira, iako je prvi poveo ideju da se Bane dovede iz Lokomotive.

"Daily Mail" tvrdi da će Murinjo pokušati da dovede Rafaela Varana, kojeg je ove sezone progurao u prvi tim Reala, ali da ne namjerava da se odrekne Ivanovića, već Davida Luiza, kojeg je "pikirala" Barselona.

Za sada, uprkos podužoj listi želja (Kompani, Ivanović, Karlos Tevez, Vejn Runi, Frank Lampard, Samir Nasri, Bakari Sanja, Hatem Ben Arfa, Viktor Valdes, itd), Monako je zvanično kupio "samo" tandem Porta, Žoao Mutinjo/Džejms Rodrigez, za koji je potrošio 60 miliona funti (70,1 milion evra), a navodno je sve završeno oko mega transfera Radamela Falkaa iz Atletiko Madrida.

Za njega, Monako će platiti 51,3 miliona funti (60,5 miliona evra), a Kolumbijcu ponuditi 12 miliona evra po sezoni.

Trener Monaka i dalje je Klaudio Ranijeri.

Branislav Ivanović je član Čelsija od januara 2008. godine i do danas zabilježio je 341 utakmicu u plavom dresu, uz 35 golova, od kojih je najvažniji svakako onaj u 90. minutu finalne utakmice Lige Evrope, kojim je engleski klub pobijedio Benfiku u Amsterdamu (2:1).

Za reprezentaciju Srbije, Ivanović je odigrao 60 utakmica i postigao sedam golova.

Bez obzira što bi u Monte Karlu vjerovatno imao unosniju zaradu nego na "Stamford Bridžu", teško je očekivati da bi Ivanović propustio priliku da radi sa Murinjom, kojeg su svi uzeli zdravo za gotovo kao novog menadžera Čelsija, mada dani prolaze, a promocije nigdje na vidiku.

(N. J. - MONDO, foto: Beta/AP/Matt Dunham)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC