• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"U Borcu razmišljaju o istupanju iz lige"

Predsjednik Borca Slobodan Radulj indirektno potvrdio da Banjalučani nisu dobili evro-licencu."Razmišlja se i o istupanju iz lige", kaže on!

 "U Borcu razmišljaju o istupanju iz lige" Izvor: MONDO

Prvi čovjek Banjalučana Slobodan Radulj prisustvovao je sjednici Drugostepene komisije u Sarajevu, koja je prema tvrdnjama sarajevskih medija, licencu dodijelila osmoplasiranom Zrinjskom.

Na putu za Banjaluku, Radulj je banjalučkom portalu "Borac-sport", demantovao tvrdnje da je odluka o licenci donesena.

"Odluka o tome ko dobija evro-licencu a ko ne još nije donesena i veliko je pitanje da li će se to desiti danas ili sutra", prenio je ovaj sat riječi predsjednika kluba sa Gradskog stadiona.

Međutim, poslije nekoliko sati, ipak je indirektno potvrdio sarajevskom "Sportsportu" da je Borac najvjerovatnije ostao bez licence…

"Mi još uvijek nismo dobili zvaničnu odluku, ali čini se da ste vi novinari mnogo bolje obaviješteni nego mi. Ogorčeni smo, ne znam šta drugo da vam kažem. Dobro smo prostudirali pravilnike o licenciranju i mislim da tu ima mnogo mjesta za manipulacije", izjavio je Radulj.

Prema njegovim riječima, istina je da u pravilniku piše da se obaveze prema igračima, zaposlenicima i trenerima moraju ispuniti do 31. marta.

"Ali ne znam čemu onda služi rok od osam dana za žalbe. Mi smo se žalili, ispunili obaveze koje ranije nismo i onda nam se ponovo desi to što se desi. Izborili smo nastup u Evropi na zelenom terenu, isplatili smo i one kojima smo bili dužni, a opet ćemo izgleda ostati bez licence".

Predsjednik Borca najavio je i žalbe Izvršnom odboru Fudbalskog saveza BiH i UEFA i dodao da u banjalučkom klubu razmišljaju o istupanju iz lige.

"Nismo za radikalne poteze, ali vjerujte mi da se i tome razmišlja, a ako mi napustimo Premijer ligu BiH, mogli bi i neki drugi klubovi", zaključio je prvi čovjek Banjalučana.

Kapiten fudbalera Borca Draško Žarić nije želio previše da komentariše navodnu odluku da Borac ne dobija licencu i ne nastupa u Evropi.

"Sezona je završena, Borac je ispunio ambicije i očekivanja navijača i po četvrti put uzastopno obezbijedio plasman na međunarodnu scenu. Što se tiče dešavanja oko licence, mi kao ekipa nemamo komentar",
rekao je Žarić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC