• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAJERN: Roben ostaje

Čelnik novog šampiona Evrope rekao da klub ne namjerava da proda junaka londonskog finala, asistenta i strijelca Arjena Robena.

 BAJERN: Roben ostaje Izvor: MONDO

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Matijas Zamer potvrdio je da trofejni njemački klub ne namjerava da proda holandskog napadača Arjena Robena u ljetnjem prelaznom roku.

Otkako je objelodanjeno da Bavarce preuzima Pep Gvardiola njemački mediji spekulisali su da će Roben karijeru nastaviti u Juventusu ili Galatasaraju, međutim, Zamer kaže da junak finalne utakmice Lige šampiona sigurno ostaje u Minhenu.

"U Njemačkoj je ove godine napisano mnogo besmislica, a priča o Robenu je jedna od njih. Arjen je veliki fudbaler, ima ugovor na još dvije godine i biće Bajernov igrač i sljedeće sezone", rekao je Zamer novinaru holandskog lista "De Telegraf".

On je pohvalio 29. godišnjeg Holanđanina nakon sjajne predstave na Vembliju u finalu Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda (2:1).

"Ta utakmica je bila veliki trenutak njegove karijere. Bajern može samo da se zahvali Robenu, dokazao je kakav je šampion", poručio je Zamer.

Roben je na meču protiv Borusije asistirao prilikom prvog gola, a postigao je odlučujući za petu evropsku titulu njemačkog fudbalskog velikana.

(Tanjug, MONDO - foto: AP/Matthias Schrader)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC