• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Pantić iz Partizana u Juventus!?

Predsjednik Partizana Dragan Đurić više puta je prethodnih dana ponovio da rasprodaje igrača neće biti i da će otići "maksimum dva igrača".

 Mediji: Pantić iz Partizana u Juventus!? Izvor: MONDO

Italijanski mediji pišu da menadžer Falji Ramadani, uporedo sa transferom Stevana Jovetića iz Fiorentine u Juventus, radi i na angažmanu Danila Pantića u torinski klub! Mitrović odlazi u Porto za šest miliona evra?

Predsjednik Partizana Dragan Đurić više puta je prethodnih dana ponovio da rasprodaje igrača neće biti i da će otići "maksimum dva igrača" iz generacije koja je osvojila šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

Ali, da li je baš tako?

Mnogi igrači Partizana, realno, nalaze se pred izlaznim vratima Humske. Lazar Marković, Ivan Ivanov, Marko Ščepović, Vladimir Stojković, Vladimir Volkov... Za njih se i moglo pretpostaviti da bi mogli da odu iz Partizana. Za neke druge teško.

Dobre igre robusnog napadača Aleksandra Mitrovića namamile su skaute raznih klubova na Topčidersko brdo, pa se sve više govori o tome da bi i on već ovog leta ili najkasnije na zimu mogao da se oprosti od voljenog kluba.

"Večernje novosti" pišu da su se Partizan i portugalski šampion Porto dogovorili o kupoprodaji Mitrovića i to za šest miliona evra! Isti izvor navodi da su ostali da se utanače samo još neki detalji ugovora.

Moglo bi da se desi da se dosadašnji saigrači i drugovi iz Partizana od sljedeće sezone namjere jedan na drugog. Naime, portugalski mediji su pisali o interesovanju Benfike za Lazara Markovića, a evo sada i priče o Mitroviću i Portu.

To nisu jedine "bombastične" vijesti o igračima Partizana.

Italijanski sajt "Tutto Juve", koji se bavi dešavanjima u Juventusu, pod oznakom ekskluzivno objavio je u ponedjeljak uveče vest da menadžer Falji Ramadani pregovara transfer mladog ofanzivnog veziste Partizana Danila Pantića u redove italijanskog šampiona!

U vijesti piše da Ramadani, paralelno sa transferom Stevana Jovetića iz Fiorentine u Juventus, dogovara i angažman mladog Pantića (1996. godište), koji je koliko u nedjelju debitovao za prvi tim beogradskih crno-bijelih, odigravši posljednjih 20 minuta u meču protiv Spartaka.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC