• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari: Uzmi, Tole, sedmu titulu! (VIDEO)

Navijači Partizana nastavljaju da se šale na račun priča o protekciji koju njihov klub, navodno, uživa zaslugom predsjednika FSS.

 Grobari: Uzmi, Tole, sedmu titulu! (VIDEO) Izvor: MONDO

Fudbalski klub Partizan u nedjelju je osvojio šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije, a iste večeri je u klupskom restoranu priređena proslava, kojoj je prisustvovao i predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Čovjek koga su iz Crvene zvezde često direktno optuživali da je među najzaslužnijima za dominaciju crno-bijelih, tom prilikom je pristao da se fotografiše sa grupom Grobara, koji su spontano zapjevali: "Uzmi, Tole, sedmu titulu!"

Karadžić je izrazom lica i gestikulacijom stavio do znanja da mu ne prija takvo skandiranje, makar ono bilo i sarkastično, dok su se navijači "ludo" zabavljali.

Pogledajte…

To nije bio prvi put da Grobari sličnim tonom skandiraju Tomislavu Karadžiću. Recimo, maja 2011, uoči finala Kupa Srbije protiv Vojvodine, stadionom Crvene zvezde orilo se: "J... Tole, glupe cigane".



U nedjelju se na stadionu u Humskoj ulici vijorila zastava sa likom Tomislava Karadžića u odijelu gangstera Ala Kaponea, kao "priznanje" da je on taj koji Partizanu donosi (a Zvezdi otima) trofeje zakulisnim radnjama.

Partizan je prvu od šest vezanih titula osvojio sa Karadžićem na poziciji predsjednika kluba, da bi on ljeta 2008. preuzeo vodeću funkciju u nacionalnom Savezu.

(MONDO, foto: partizan.rs, MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC