• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić: U Rigi igramo za Misimovića

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić biće potpuno spreman za utakmicu s Letonijom 7. juna u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu.

 Pjanić: U Rigi igramo za Misimovića Izvor: MONDO

Vezista Rome propustio je finale Kupa Italije protiv Lacija (0:1) zbog povrede, ali je u utorak na treningu "zmajeva" u Hrasnici potvrdio da će biti "fit" za nastup u Rigi.

"Zbog manje povrede propustio sam finale. Ipak, s povredom je sada sve u redu, dobro se osjećam i spreman sam za maksimalne napore", izjavio je Pjanić sarajevskim medijima.

Prethodnu utakmicu BiH s Grcima (3:1), Pjanić je propustio, ali je na poziciji u vezi maestralnu partiju pružio Zvjezdan Misimović… Ovog puta, Miske neće igrati u Rigi zbog povrede.

"Šteta što neće biti Misimovića u sastavu, on nam je jako bitan igrač. Ipak, protiv Grčke smo pokazali da imamo kvalitetan tim pa čak i kada nam nedostaje neko od ključnih igrača. Protiv Letonije ćemo igrati za Misketa. Idemo po sva tri boda i nastavljamo naš put prema Brazilu. Jedva čekam tu utakmicu", poručio je Pjanić.

BiH je lider kvalifikacione grupe za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine s tri boda više od drugoplasirane Grčke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC