• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perez: Ronaldo ostaje, Nejmar bio preskup

Predsjednik Reala želi da gradi ekipu oko portugalskog ofanzivca, a od transfera za ljetnji prelazni rok potvrdio samo Karvahala iz Bajera.

 Perez: Ronaldo ostaje, Nejmar bio preskup Izvor: MONDO

Florentino Perez izjavio je da nema namjeru da proda Kristijana Ronalda, kao i da će učiniti sve da svog najboljeg igrača učini srećnim.

Ronaldov ugovor sa Realom ističe ljeta 2015, a pošto pregovora o produžetku saradnje praktično nije ni bilo, izrodile su se spekulacije o odlasku Portugalca u Pari sen Žermen.

"Kristijano mi je prošlog ljeta rekao da je tužan, ali to je sada prošlost. Njegovo ponašanje u posljednje vrijeme je bilo besprijekorno. Bio je igrač za primjer i ni sa kim nije imao problema".

Perez namjerava da ispuni obećanje dato prošle jeseni.

"On je najbolji igrač na svijetu, a ja bih volio da bude i najplaćeniji. Oko njega želimo da gradimo Realovu budućnost".

Predsjednik "kraljeva" nije želio da spekuliše oko godišnje plate od 20 miliona evra neto, koliko je PSŽ, navodno, spreman da ponudi Ronaldu, ali je objasnio zašto je klub odustao od Nejmara.

"Djeluje mi kao fantastičan igrač i rado bih ga doveo, kada to ne bi poremetilo kompletnu finansijsku strukturu kluba. Morali smo da pregovaramo sa Santosom, sa Nejmarovim ocem, sa investicionim fondom koji ga posjeduje 40 odsto... Na kraju bi nas koštao preko 150 miliona evra. Ne znam koliko ga je platila Barselona".

Perez je rekao da će sportski direktor Zinedin Zidan i novi trener odlučiti šta da rade sa Kakom, koji zbog povreda nije mnogo igrao, ali je uticao da budu obnovljeni sponzorski ugovori i da klub uveća prihode za 400 miliona evra!

Fabio Koentrao za 18 miliona evra može u Monako ili bilo koji drugi klub, dok sa Juventusom nije bilo pregovora oko Gonzala Iguaina.

Geret Bejl i Edinson Kavani za sada su daleko od Bernabeua, Isko iz Malage nije potreban zbog velikog broja igrača na toj poziciji, a očekuje se povratak desnog beka Danija Karvahala iz Bajer Leverkuzena.

Na "dnevnom redu" biće i produžetak ugovora sa Ćabijem Alonsom.

(MONDO, foto: Beta/AP/Alvaro Barrientos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC