• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac bez Evrope, istupa iz lige?

Borac ostao bez evro-licence, u Evropu će Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg i Zrinjski! Banjalučani prijete istupanjem iz Premijer lige.

 Borac bez Evrope, istupa iz lige? Izvor: MONDO

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH usvojena je informacija Drugostepene komisije za licenciranje FSBiH kojom su licence za evro takmičenja dobili šampionBiH Željezničar, vicešampion Sarajevo, pobjednik Kupa BiH Široki Brijeg i osmoplasirana ekipa na tabeli, Zrinjski, te desetoplasirana Zvijezda Gradačac, čime je Borac ostao bez Evrope.

Odluka je saopštena čelnicima Borca telefonom i poslana poštom, a Banjalučani će sutra u 15.30 časova održati vanrednu sjednicu Upravnog odbora na kojoj će jedina tačka dnevnog reda biti odluka da Borac ne dobije licencu, rečeno je MONDU u FK Borac.

Na sutrašnjoj sjednici uprava Borca donijeće odluku o narednim potezima, a u klubu iz Platonove najavili su da će vrlo vjerovatno istupiti iz Premijer lige BiH i uputiti žalbu u UEFA.

Banjalučani su ogorčeni jer su izborili treće mjesto na tabeli i plasman u evro-takmičenja, a na kraju su ostali bez plasmana u evropska takmičenja. U FK Borac ističu da su zbog kašnjenja u predaji finansijske dokumentacije o rješavanju zaostalih dugovanja mogli biti novčano kažnjeni, ali da to nikako nije razlog d aostanu bez evro-licence.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC