• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Čast je biti među zvijezdama

Mladi napadač Partizana kaže da mu ne smeta pritisak pred mogući debi u nacionalnom timu, kao i da mu prija poređenje sa Savom Miloševićem.

  Mitrović: Čast je biti među zvijezdama  Izvor: MONDO

U petak 7. juna Aleksandar Mitrović mogao bi da zaokruži uspješnu sezonu.

Ovaj 18-godišnji centarfor Partizana u svojoj prvoj takmičarskoj godini u crno-bijelom dresu osvojio je titulu, bio jedan od najzaslužnijih igrača za to, a onda je dobio i poziv u reprezentaciju Srbije.

Ukoliko mu selektor Siniša Mihajlović ukaže priliku da zaigra protiv Belgije biće to ogromna stvar u tek započetoj karijeri mladog igrača.

"Čast je biti među ovim asovima, fudbalskim zvijezdama iz A reprezentacije. Pritisak mi nije problem, volim da igram kada je važno, naučio sam to u Partizanu. Posebno mi prija što me porede sa Savom Miloševićem. Volio bih da imam bar upola karijeru kao on", rekao je Mitrović novinarima u Staroj Pazovi gde se "orlovi" spremaju za duel sa Belgijom u 7. kolu Grupe A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Ukoliko ne pobijede, naši reprezentativci i teoretski će ostati bez šanse da se nađu na Mundijalu.

"Vjerujem da još imamo šansu za plasman na Svjetsko prvenstvo i dok bude tako, neću prestati da se nadam", optimista je Mitrović.

Pogled na tabelu, ipak, govori drugačije. Istina je da "orlovi" imaju teoretsku šansu da se domognu jednog od prva dva mjesta, ali za to je potrebno čudo.

Belgija i Hrvatska sakupile su po 16 bodova, dok selekcija Srbije ima sedam. Slijede Vels sa šest, Makedonija sa četiri i Škotska sa dva.

Do kraja kvalifikacija ostalo je još četiri kola, a naši reprezentativci u njima će igrati protiv Belgije u Briselu, Hrvatske u Beogradu (6. septembar), Velsa u Kardifu (10. septembar) i Makedonije u Srbiji (vjerovatno van Beograda, 15. oktobar).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC