• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić i Džeko: Oprez pred Letoniju

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegvoine i najveća zvijezda tima oprezni pred meč sa Letonijom.

 Sušić i Džeko: Oprez pred Letoniju Izvor: MONDO

Reprezentacija Bosne i Hercegovijne svakim danom je sve brojnija pred meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv letonije. Selektoru Safetu Sušiću javili su se  još Zukanović i Begović, a u narednih nekoliko dana očekuje se dolazak i preostalih igrača. Letonija je pred meč sa Bih odigrala pripremni sa Turskom i ostavrila remi.

"Sve je dobro što se tiče zdravstvenog biltena, Pjanić je zdrav i to mi je važno.Gledao sam utakmicu između Turske i Letonije. Pokazali su se karakter. Jaka su ekipa i to nam je upozorenje da ih moramo shvatiti ozbiljno. Ako to ne uradimo, mogli bi imati problema", rekao je selektor Sušić novinarima.

Ono što može radovati selektora je dobra forma napadača Edina Džeke, koji je pružao sjajne partije za njegov tim na turneji po SAD-u.

"Jako sam zadovoljan svojom američkom turnejom. Ubio me jet lag. Iako se radi o prijateljskim utakmicama, čelsi je jedna respektabilna ekipa. U St. Luisu smo igrali pred punim stadionom, a i u Nju Jorku je bilo dosta publike", rekao je Džeko  o američkoj turneji te se osvrnuo na kvalifikacije.

"Gledao sam utakmicu Letonije i Turske gdje se Letonija pokazala kao jako ozbiljna ekipa. O Slovačkoj još uvijek ne razmišljam, Letonija je dovoljno težak protivnik.Vidjeli smo šta nam Misimović znači protiv Grčke u Zenici. Sigurno je da će nam nedostajat kao i Ognjen Vranješ.Nije bitno hoću li ja pogoditi. Pobjeda reprezentacije je najbitnija", rekao je Džeko.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC