• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otpala Humska, pa mora na San Siro

Čuveni bivši holandski igrač i trener, jedan od tvoraca nove Barselone, blizu preuzimanja Milana od Alegrija.

 Otpala Humska, pa mora na San Siro  Izvor: MONDO

Frank Rajkard se prošle zime spominjao kao nasljednik Vladimira Vermezovića na klupi Partizana. U međuvremenu, trener koji je započeo tek završenu sezonu u Superligi napustio je Humsku, a na njegovo mjesto je iz Teleoptika prekomandovan Vuk Rašović.

S obzirom da je ispunio očekivanja, Rašović će gotovo sigurno potpisati višegodišnji ugovor sa "parnim valjkom". Samim tim, priče da bi Holanđanin ovog ljeta mogao da preuzme srpskog šampiona, koje su prema pojedinim izvorima bliskim klubu, bile vrlo ozbiljne, otišle su niz vodu.

Ali, Rajkard sada ima ozbiljnu ponudu kluba u kojem se igrački potpuno afirmisao, prenose italijanski mediji.

Po autoru teksta "Korijere delo sport", Rajkard bi mogao na klupu Milana, kao zamjena za Masimilijana Alegrija, za koga se vjeruje da će tokom ljeta postati trener Rome.

Navodi se da će Alegri u četvrtak uveče razgovarati sa predsjednikom i potpredsjednikom kluba Silvijom Berluskonijem i Adrijanom Galijanijem o sporazumnom prekidu saradnje.

Rajkard je trenutno bez posla, nakon što je početkom godine dobio otkaz na mjesto selektora reprezentacije Saudijske Arabije.

Mediji su prethodno spekulisali da bi novi trener Milana trebalo da bude bivši fudbaler tog kluba Klarens Sedorf, koji je sa San Sira otišao krajem juna prošle godine i prešao u Botafogo.

"Da li je Milan tražio Sedorfa? To ćete morati da pitate njega. Ne radi se o Botafogu ili Milanu. Sedorf je vezan ugovorom do 30. juna 2014. godine i o njegovom odlasku se nije pričalo. On trenira sa nama i vrlo je miran", rekao je tehnički direktor Botafoga Sidnej Lureiro.

Sedorf nije želio da odgovori da li ga je kontaktirao bivši klub.

"Dobro se osjećam u Botafogu. Pratim italijansko prvenstvo. Juventus je zasluženo osvojio 'skudeto' jer su bili najjači i to nije iznenađenje", rekao je Sedorf.

(MONDO - foto: Guliver/Getty Images/Robert Cianflone)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC