• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Kako naći motiv poslije svega?

Trenera Borca Branislava Krunića muči motivacija fudbalera pred finale Kupa Republike Srpske zbog nedobijanja evro-licence. "Ipak, želimo trofej".

 BORAC: Kako naći motiv poslije svega? Izvor: MONDO

Iako su pošteno, na zelenom travnjaku izborili plasman na međunarodnu scenu, Borac nije dobio licencu za nastup u Evropi, zbog čega se u Platonovoj ozbiljno razmišlja i o istupanju iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Konačan sud o odluci Drugostepene komisije Fudbalskog saveza BiH da licencu dobije mostarski Zrinjski i gradačačka Zvijezda, daće Upravni odbor, koji će s početkom u 15.30 časova u Trofejnoj sali Gradskog stadiona održati vanrednu sjednicu.

Zato je tema današnje pres konferencije bila prva finalna utakmica Kupa RS protiv Radnika u Bijeljini (četvrtak, 17 h).

"U Bijeljini ćemo igrati drugačije nego u Banjaluci...Idemo na noge Radniku poslije posljednjih dešavanja i velikog emocionalnog pražnjenja. Biće veoma teško pripremiti igrače za ovaj meč. Vidim po treninzima da ekipa još nije uspjela da se oporavi od svega toga i to bi mogao da bude glavni problem pred sutrašnje finale", rekao je sportski direktor i privremeni trener Borca.

Međutim, prema njegovim riječima, uprkos svemu, Borac je favorit u dvomeču sa Radnikom.

"Sigurno imamo kvalitetniji tim od Bijeljinaca i vjerujem da ćemo uspjeti da odbranimo trofej Kupa RS" .



Krunić je dodao da bi u prvoj finalnoj utakmici bio zadovoljan i remijem sa postignutim pogotkom.

"Jedino, ne bih bio zadovoljan porazom i rezultatom 0:0. Sve ostalo je dobar ishod po Borac".

Ponovio je opet da će ključni problem za njegovu ekipu biti motivacija igrača...

"Neki su više, a neki manje motivisani i u skladu s tim ću napraviti 'startnih 11' koji će istrčati na bijeljinski stadion. Siguran sam da će oni koji dobiju priliku dati svoj maksimum, a poslije revanša u nedjelju će dobiti zasluženi odmor".



"TRIVUNOVIĆ ODBIO DA IGRA"

Šef struke Banjalučana na ovim finalnim utakmicama neće moći da računa na Mladena Zeljkovića, koji je u ovom takmičenju igrao za Radnik, pa nema pravo nastupa. Srđan Grahovac i golman Asmir Avdukić će propustiti finalne dvoboje zbog obaveza u mladoj i A reprezentaciji BiH, dok su povrijeđeni kapiten Draško Žarić i iskusni Darko Maletić.

Krunić je potom otkrio i da je defanzivac crveno-plavih Vule Trivunović odbio da putuje u Bijeljinu, ali nije želio da precizira zbog čega.

"Trivunović nije spreman da putuje na ovu utakmicu. Rekao je samo da nije psihički spreman, a više od toga ne mogu da kažem u ovom trenutku", dodao je sportski direktor i privremeni trener Borca".



Jedan od junaka pobjede nad GOŠK-om u Gabeli (0:2) Nebojša Runić izjavio je da će Borac igrati oprezno u finalu sa Radnikom.

"Nakon duge, teške i veoma turbulentne sezone ostala su nam dva meča u koja ćemo ući maksimalno oprezno. Pokušaćemo u Bijeljini da ostvarimo što bolji rezultat pred nedjeljni revanš na Gradskom stadionu, gdje želimo da proslavimo pehar sa našim navijačima", rekao je Runić.

Prva finalna utakmica Kupa RS na programu je u četvrtak s početkom u 17 časova, a revanš se igra u nedjelju u Banjaluci (20.45 h).

Trofej brane Banjalučani, koji su i rekorderi sa pet osvojenih pehara.

(N. Š. /MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC