• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Slavija: Zašto Borac nije dobio licencu?

"Komisija još uvijek nije obrazložila zašto Borac nije dobio licencu. Zar se nisu mogli udostojiti i upoznati javnost o razlozima svoje odluke".

 FK Slavija: Zašto Borac nije dobio licencu? Izvor: MONDO

Predsjednik Upravnog odbora Slavije Slobodan Ujić podržao je Banjalučane u namjeri da istjeraju stvari na čistac oko nedobijanja evro-licence.

Borac će na današnjoj sjednici Upravnog odbora donijeti odluku o mogućem istupanju iz Premijer lige Bosne i Hercegovine jer je Drugostepena komisija Fudbalskog saveza BiH evropsku licencu dodijelila Zrinjskom, a ne Banjalučanima iako je sportski, pošteno na terenu izborio to pravo.

Čak se u pojedinim medijima pojavila spekulacija da će Slavija iz solidarnosti sa crveno-plavima takođe istupiti iz lige, ali je to prvi čovjek "sokolova" demantovao.

Ali je sarajevskom sajtu "Kliks" priznao da je ogorčen na odluku Drugostepene komisije FS BiH.

"Sramota je da Zrinjski po drugi put ide u Evropu umjesto nekog drugog. Komisija još uvijek nije obrazložila zbog čega Borac nije dobio licencu. Zar se nisu mogli udostojiti i upoznati javnost o razlozima svoje odluke. Koliko imamo informacije, Borac je ispunio sve svoje obaveze koje mu je naložila Prvostepena komisija za licenciranje",
rekao je Ujić i dodao da mu takođe nije jasno zašto ni Čelik odnosno sarajevski Olimpik nisu dobili licence iako su takođe ispunili uslove.

Bilo kako bilo konačna odluka Borca je na čekanju, a u međuvremenu je na Gradskom stadionu najavljena prva utakmica finala Kupa Republike Srpske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC