• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan spremio ugovor za Vuka

Upravni odbor crno-bijelih sastaje se u četvrtak. Nezvanično saznajemo da je Partizan spremio ugovor za trenera Vuka Rašovića.

 Partizan spremio ugovor za Vuka Izvor: MONDO

Ne može reći da je Vuk Rašović krajem aprila, kada su čelnici Partizana usljed loših rezultata odlučili da umjesto Vladimira Vermezovića prebace mladog trenera iz filijale Teleoptik u "prvi tim", izabran kao dugoročna opcija za klupu srpskog šampiona.

Rašović je praktično od tog momenta, pa sve do "vječitog derbija" bio na velikom testu.

Iako to niko od vodećih ljudi crno-bijelih na promociji novog šefa stručnog štaba nije izgovorio, bilo je jasno da je pred Rašovićem najbitniji period u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, period u kojem je morao da se dokaže i upravi stavi do znanja da je on pravo rješenje.

Uspeo je, svih pet utakmica je pobijedio i crno-bijele doveo do šeste uzastopne titule prvaka Srbije.

Kao nagradu za rezultat, Upravni odbor Partizana, nezvanično saznajemo, pripremio je Rašoviću ugovor za vođenje "prvog tima", koji bi mladom stručnjaku trebalo da bude ponuđen na sastanku vodećeg tijela kluba iz Humske u četvrtak.

Rašović je najveći dio igračke karijere proveo u Partizanu, gdje je kasnije u mlađim kategorijama počeo da uči trenerski zanat. Goran Stevanović ga 2009. godine uzima za asistenta u "prvom timu". Na tom mjestu ostaje sve do prelaska na klupu Teleoptika.

"Optičare" je manje-više uspješno vodio, a posao mu je je otežavao konstantan odliv talentovanih igrača. Upućeniji tvrde da za vrijeme Vuka Rašovića u Teleoptiku nikada više igrača nije prešlo iz filijale u "prvi tim" Partizana.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC