• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će De Rosi konačno napustiti Romu?

Svakog ljeta piše se o tome da će Danijele De Rosi napustiti Romu, klub u kojem je počeo karijeru. Ovog puta zainteresovani su Real Madrid i Čelsi.

 Da li će De Rosi konačno napustiti Romu? Izvor: MONDO

Zamjenik kapitena fudbalera Rome Danijele De Rosi već godinama odbija ponude bogatijih klubova, ali bi ovog ljeta konačno mogao da napusti "vječni grad" pošto su za njega zainteresovani Čelsi i Real Madrid, odnosno Žoze Murinjo i Karlo Anćeloti.

Kako prenose mediji na Apeninima, obojica menadžera, koji još čekaju da zvanično preuzmu londonski i madridski klub, već su pozvali De Rosija i ponudili mu sjajne uslove - godišnju platu od 12 miliona evra, što je skoro tri puta više nego što zarađuje u Romi.

Rosi je cijelu karijeru proveo u Romi, navijači ga zovu "Kapitano futuro", jer je legitiman nasljednik Frančeska Totija u toj funkciji, ali je pitanje da li će zaista tako i biti.

Poslije poraza od Lacija u finalu Kupa "vučica" naredne godine neće igrati na evro sceni. De Rosi u julu puni 30 godina, a sa Rimljanima je osvojio samo dva Kupa italije i jedan Superkup.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 84 utakmice i postigao 14 golova i bio je član tima koji je trijumfovao na Mundijalu u Njemačkoj 2006. godine.

(Tanjug/MONDO, foto: Beta/AP/Antonio Calanni)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC