• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Nađ sportski direktor Partizana!

Nekadašnji kapiten crno-bijelih Albert Nađ bi u srijedu na sjednici Upravnog odbora trebalo da bude imenovan za nasljednika Ljubiše Tumbakovića.

 MONDO: Nađ sportski direktor Partizana!      Izvor: MONDO

Fudbalski klub Partizan ostao je bez sportskog direktora 23. aprila, kada je održana oproštajna konferencija za novinare Ljubiše Tumbakovića.

Ipak, ni iznenadni odlazak Tumbakovića u Kinu, a ni smjena trenera, do koje je došlo šest dana kasnije, nisu poremetili crno-bijele na putu ka novoj tituli prvaka države.

Novi trener Vuk Rašović nanizao je pet pobjeda u posljednjih pet kola, odbranio je tron i za to će biti nagrađen dvogodišnjim ugovorom.

Na istoj sjednici Upravnog odbora, zakazanoj za četvrtak, tema će biti i izbor sportskog direktora, a MONDO saznaje da će na funkciju upražnjenu tokom prethodnih tridesetak dana biti postavljen Albert Nađ!

Nađ je godinama bio najmlađi kapiten u klupskoj istoriji (kasnije su ga pretekli Jovetić i Ninković), crno-bijeli dres nosio je u dva navrata, ukupno devet sezona, a u rukovodstvo Partizana uključen je po završetku igračke karijere, ljeta 2009.

Iako nije imao striktno definisana zaduženja, važio je za sponu između uprave i sportskog dijela, a zvanično je bio koordinator za sportska pitanja svih klupskih selekcija.

Albert Nađ ima 38 godina i bio je reprezentativac u periodu od 1994. do 2006. godine. Za "A" nacionalni tim zabilježio je 45 nastupa.

(V. S. - I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC