• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo? Murinju 40 miliona za četiri godine?

Britanski list "The Sun" objavio da je Žoze Murinjo potpisao četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem, vrijedan 40 miliona funti!

 Gotovo? Murinju 40 miliona za četiri godine? Izvor: MONDO

Portugalac je navodno sve dogovorio i potpisao u utorak uveče, tokom dvodnevne posjete Londonu koja je kao "masku" imala priču da je došao u posjetu prijateljima i da gleda finalnu utakmicu plej-ofa za Premijer ligu, između Kristal Palasa i Votforda.

Dakle, pozivajući se na izvor iz Čelsija, "The Sun" piše da će Žoze Murinjo za četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem zaraditi 40 miliona funti.

List navodi da će Murinjo biti zvanično promovisan početkom iduće nedjelje, pošto mu je ostao još jedan meč na klupi Real Madrida. U subotu protiv Osasune u posljednjem kolu Primere.

Prvi meč po povratku u klub koji je vodio od juna 2004. do maja 2007. Murinjo bi trebalo da ima na Tajlandu početkom jula, protiv ekipe sastavljene od najboljih lokalnih igrača, a ubrzo bi mogao da se sastane i sa svojim dosadašnjim klubom.

Naime, i Čelsi i Real Madrid učestvovaće na pripremnom turniru u Sjedinjenim Američkim Državama koji je nazvan Internacionalni kup šampiona. Na tom takmičenju igraće još Valensija, Milan, Inter, Juventus, Everton i Los Anđeles Galaksi.

(MONDO, foto: Beta/AP/Andres Kudacki, File)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC