• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meksiko: Drama u finalu, ubistva navijača

Dvojica navijača ekipe Amerika ubijena dok su proslavljala pobjedu svog tima poslije dramatičnog finala meksičkog šampionata klauzura.

 Meksiko: Drama u finalu, ubistva navijača  Izvor: MONDO

Ekipa Amerika iz Meksiko sitija novi je šampion meksičke klauzure, pošto je u dramatičnom revanšu plej-ofa savladala Kruz Azul poslije produžetaka i penala 2:1 (4:2). Amerika je poražena u prvom meču 1:0 i bila na rubu poraza i u revanšu pošto je Kruz Azul poveo u 20. minutu, ali je golovima Moskere u 89. i golmana Nunjoza u sudijskoj nadoknadi uspjela da izbori produžetke.

Poslije dodatnih 30 minuta u kojima nije bilo golova, uslijedili su penali, a domaći fudbaleri bili su uspješniji i rezultatom 4:2 u penal seriji osvojili 11. šampionsku titulu.

Pogledajte najzanimljivije detalje meča OVDJE

Navijači Kruz Azula teško su podnijeli ovaj poraz, a najteže oni u meksičkom gradu Sijudad Huarezu, gdje su dva navijača Amerike stradala proslavljajući pobjedu svog tima.

Policajac Manuel Norijega iz Sijudad Huareza upucao je pištoljem svog komšiju Gabrijela Eskalantea s kojim je gledao utakmicu jer je ovaj po završetku finala burno proslavljao pobjedu svog tima.

Gotovo u isto vrijeme, u istom gradu, na smrt je izboden još jedan navijač Amerike dok je proslavljao šampionsku titulu, a i njega je prema riječima očevidaca ubio navijač Kruz Azula, prenose meksički mediji.

(MONDO, foto: AP Photo/Eduardo Verdugo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC