• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić još godinu dana u Partizanu?

Partizan spremio novi ugovor za Sašu Ilića, dogovor o nastavku saradnje sa kapitenom očekuje se po njegovom povratku sa odmora.

 Saša Ilić još godinu dana u Partizanu? Izvor: MONDO

"Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan...", orila se pjesma navijača Partizana stadionima u Smederevu i Humskoj ulici u posljednja dva kola Superlige Srbije.

Želja pristalica srpskog šampiona bila je jasna - da kapiten Saša Ilić, uprkos tridesetšestoj godini života, predvodi "parni valjak" i sljedeće sezone.

Sudeći po posljednjim vijestima iz Humske, čelnici Partizana pripremili su novi jednogodišnji ugovor za ikonu kluba. Ilić je trenutno na odmoru i konačno "da", odnosno paraf, očekuje se po njegovom povratku u Beograd.

Ali, nema sumnje da će Ilić pristati da potpiše novi ugovor sa klubom u kojem je ponikao i u kojem se fudbalski afirmisao. Poslije "vječitog derbija" kapiten crno-bijelih bio je prilično jasan oko eventualnog nastavka igračke karijere.

"Razgovaraću sa ljudima iz kluba, pa ćemo vidjeti šta i kako. Srećom nemam problema sa povredama, imam veliku glad za pobjedama i trofejima. U ovom trenutku, ako se samo ja pitam, odgovor je: Želim da igram još", rekao je Ilić prije desetak dana.

Isto žele Uprava i trener crno-bijelih Vuk Rašović, ostaje samo da se vidi da li se Ilić u međuvremenu predomislio, što je malo vjerovatno.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC