• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Težak teren uslovio igru

Trener Borca zadovoljan prikazanom partijom svojih izabranika, a posebno pobjedom nad Radnikom u Bijeljini (0:1). Bajić: Najrealnije neriješeno.

 Krunić: Težak teren uslovio igru Izvor: MONDO

Borac je veoma blizu odbrane trofeja Kupa Republike Srpske!

Banjalučani su u prvoj finalnoj utakmici u četvrtak pobijedili Radnik kao gosti rezultatom 1:0 i u nedjelju na Gradskom stadionu (20.45 h) imaće veliku šansu da po šesti put podignu pehar.

"Zadovoljan sam rezultatom, a to kod mene znači da sam i igrom iako ni mi ni fudbaleri Radnika zbog lošeg terena nismo mogli da prikažemo neku lijepu partiju", rekao je Branislav Krunić, šef struke Borca.

Odluka da umjesto defanzivnog veznog Dalibora Teinovića uvede ofanzivca Jocu Stokića pokazala se kao dobitna kombinacija jer je rezervista u 66. minutu iz "slobodnjaka" donio pobjedu crveno-plavima.

"Osjetio sam da bi Stokić mogao da riješi utakmicu i zato sam ga uveo. A što se tiče revanša idemo na pobjedu i u Banjaluci. Kod nas nema kalkulacija uprkos povoljnom rezultatu", podvukao je sportski direktor i privremeni trener Borca.

Njegov kolega sa klupe Radnika Srđan Bajić očekivano nije bio previše raspoložen, ali je najavio da se neće predati u revanšu…

"Željeli smo trijumf bez primljenog gola, ali se to nije desilo. Mislim da je neriješen rezultat bio najrealniji iako smo po šansama mi bili bliži poobjedi. Ovo je bila jedna osrednja utakmica po lošem terenu. Iako smo danas izgubili, probaćemo u Banjaluci u nedjelju da iznenadimo Borac", izjavio je Bajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC