• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rumun ujedao za Evropu! (VIDEO)

Luis Suarez definitivno izgubio titulu najvećeg kanibala među fudbalerima. To je od srijede Rumun Mirčea Bornesku. Nevjerovatno šta je uradio...

 Rumun ujedao za Evropu! (VIDEO) Izvor: MONDO

Nije uvijek dobro da trener savjetuje igrače pred utakmicu riječima "morate da grizete". Neki to shvate bukvalno, u posljednje vrijeme sve češće...

Posljednje 34. kolo rumunskog šampionata nije odlučivalo o tome kome će titula i ko će ispasti u niži rang. Ali, jeste o mjestu koje donosi plasman u Evropu - drugoj i trećoj poziciji na tabeli.

Za plasman u Ligu Evrope konkurisala su tri tima - Panduri, Perolul i Astra.

Posebno zanimljivo bilo je u Poještiju, na stadionu gdje je prije nekoliko sezona Partizan igrao prijateljski meč protiv Petrolula. Za goste iz Mediaša utakmica nije imala nikakav rezultatski značaj, dok domaćin nije smio da izgubi, a u nekoj kombinaciji ni bod mu ne bi odgovarao. Pobjeda je garantovala ostvarenje cilja i sna.

POGLEDAJTE VIDEO

Zbog toga je na terenu bila velika nervoza, koja je kulminirala u drugom poluvremenu. Meč je završen sa čak šest crvenih kartona, od kojih su gosti dobili tri u maratonskoj sudijskoj nadoknadi vremena od 15 minuta.

Golman Petrolula, Mirčea Bornesku, glavni je krivac za incidente, a ujedno i kandidat da na listi fudbalera kanibala pretekne Luisa Suareza.

Urugvajac je samo jednom ujeo Baneta Ivanovića, dok se Rumunu očigledno osladilo da grize, pa je dva puta nasrnuo na protivničkog igrača. Igrač Gaz Metana Taer El Bavab je pri vođstvu svoje ekipe pokušao malo da "ukrade" vremena izležavanjem na terenu. To se nije dopalo domaćim igračima, koji su nasrnuli na njega, a najradikalnije mjere preduzeo je Bornesku.

Došlo je i do pesničenja, a sudija je istog momenta isključio Jordanca i golmana Petrolula.

Kada je izgledalo da se situacija smirila, trener Petrolula Kozmin Kontra se umiješao u gužvu, prvo je pokušao i on da se obračuna sa sudijama i protivničkim igračima, a onda je bio glavni u smirivanju situacije.

Dok je gužva trajala, Bornesku se opet zaletio prema Bavabu i još jednom ga ujeo, ovaj put za nos!

Do novih nevolja na terenu došlo je pred kraj meča kada je sudija dosudio penal za Pertolul. Uslijedila je "kartonijada", jer su gosti smatrali da su oštećeni, ali ništa nije moglo da utiče na arbitra da promijeni odluku. Penal je izveo Tunižanin Hamza Junes i anulirao prednost Gaz Metana, koji je vodio još od 43. minutu pogotkom Brazilca Vitinja.

Petrolul je izborio plasman u evro takmičenje, a isto bi bilo i da je izgubio, jer su dva glavna konkurenta odigrala u međusobnom duelu 1:1.

(MONDO - foto: www.youtube.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC