• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović definitivno napada Belgiju

Selektor Srbije Siniša Mihajlović objavio konačan spisak igrača za narednu kvalifikacionu utakmicu za Mundijal. Jedini debitant centarfor Partizana.

 Mitrović definitivno napada Belgiju  Izvor: MONDO

U četvrtak je postigao het-trik u kontrolnom meču, a u petak i zvanično vidio svoje ime na spisku igrača za naredni kvalifikacioni meč.

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović definitivno je uvrstio mladog Aleksandra Mitrovića među "orlove" pred put u Belgiju.

Društvo će mu praviti i saigrači iz Partizana Marko Šćepović i Lazar Marković, koji se nakon odsustva zbog povrede vratio u nacionalni tim.

Vezista Crvene zvezde Luka Milivojević takođe će biti među putnicima za Brisel. Za mjesto u veznom redu reprezentacije konkurisaće i Miloš Ninković, kao i Zdravko Kuzmanović, koji je nakon što je presjedio utakmicu sa Hrvatskom ranije otputovao u Milano i preskočio meč sa Škotskom u Novom Sadu.

U napadu poslije nekoliko akcija reprezentacije nema Nikole Đurđića.

Golmani: Vladimir Stojović (Partizan), Željko Brkić (Udineze) Branimir Aleksić (Spartak).

Odbrana: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion), Slobodan Rajković (Hamburg), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Dušan Basta (Udineze).

Sredina: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Tvente), Lazar Marković (Partizan), Miloš Ninković (Evijan).

Napad: Filip Đorđević (Nant), Marko Šćepović, Aleksandar Mitrović (Partizan).

Utakmica sedmog kola u kvalifikacionoj Grupi A između Belgije i Srbije igra se u petak, 7. juna od 20.45 u Briselu na stadionu Kralj Boduen.

Reprezentativci Srbije otputovaće u Brisel u srijedu 5. juna, dok je zvanični trening zakazan za četvrtak od 18.30.

Belgija i Hrvatska su prve na tabeli Grupe A sa po 16 bodova, Srbija ima sedam, Vels šest, Makedonija ima četiri boda, dok je Škotska na posljednjem mjestu sakupila samo dva boda.

(agencije/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC