• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušićevi bolji od Jagodićevih zmajeva

A reprezentacija BiH savladala mladu selekciju 2:1 u pripremnom meču.

 Sušićevi bolji od Jagodićevih zmajeva Izvor: MONDO

Najjača reprezentacija BiH predvođena selektorom Safetom Sušićem savladala je U-21 reprezentaciju BiH, koju sa klupe predvodi selektor Vlado Jagodić 2:1 u pripremnom meču koji je odigran u Sarajevu na stadionu Grbavica.

Bila je to pripremna utakmica pred meč kvalikfikacija za Svjetsko prvenstvo, koji tim Safeta Sušića igra sedmog juna u Rigi protiv Letonije.

Golove za A tim postigli su i Ibričić u 21. i Džeko u 42. minutu. Za mladu selekciju pogodak je postigao Arežina u 35. minutu.
"Sigurno da bih zamijenio golove Čelsiju za bar jedan gol Letoniji. Ali svaki gol je važan i ne treba ih mijenjati. Cilj nam je prije svega da dobijemo Letoniju, ali ko će dati gol, nije bitno.Letonija nema šta izgubiti, ali realno smo kvalitetniji i pokazali smo to u prvoj utkamici. U Rigi će biti drugačija utakmica. Moramo dati više od stoposto da bi pobijedili", rekao je Džeko, koji je odigrao prvo poluvrijeme.

POGLEDAJTE GOLOVE


A BIH – U-21 BIH 2:1
Stadion Grbavica. Sudija: Emir Alečković. Gledalaca: 3.000. Strijelci: 1:0 – Ibričić (22), 1:1 – Arežina (36), 2:1 – Džeko (41). Žuti karton: Vršajević, Pandža (A selekcija), Kovačević (U-21). Crveni karton: Pandža.
A selekcija BiH: Begović), Vršajević, Pandža, Šunjić, Višća, Pjanić, Ibričić, Zahirović, Medunjanin, Zukanović, Džeko. Na početku drugog dijela u igru su ušli: Lulić, Svraka, Mujdža, Fejzić,Sesar.
U-21 selekcija BiH: Jajalo, Kovačević, Mešanović, Maletić, Grahovac, Hajrović, Bevab, Duljević, G. Cimirot, Jevtić, Arežina. U drugom dijelu su igrali: Pirić, Jakupović, Marković, Mario Kvesić, Kunić, Čajić, Graovac, Petrović, Prcić, Travančić.

(MONDO/foto: sportsport.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC