• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Ponavljamo iste greške

Kolarov tvrdi da je Srbija opet prokockala sijaset prilika, ali da uprkos porazu (1:2) iz Brisela ide čiste savjesti.

 Kolarov: Ponavljamo iste greške  Izvor: MONDO

Srbija je u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. poražena od Belgije na gostovanju rezultatom 2:1.

Iako su gotovo izgubili sve šanse da se plasiraju na Mundijal, izabranici Siniše Mihajlovića željeli su da na stadionu "Kralj Boduen" prikažu dobru partiju. Najiskusniji Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov su poslije meča u Briselu izvještačima srpskih sportistkih medija izjavili da su "orlovi" propustili nekoliko šansi za bolji rezultat.

"Postojale su dvije strane utakmice. Stvorili smo dosta šansi, imali smo dosta dobrih momenata na meču, ali nam se ponavljaju iste greške pa smo primili dva jeftina gola", istakao je kapiten "orlova", dodavši da je i odgurnut kod drugog gola Belgije, ali da je bez obzira na to odbrana Srbije morala bolje da interveniše.

Kolarov, strijelac jedinog pogotka u Briselu, u potpunosti dijeli mišljenje Ivanovića.

"Iako smo mnogo prije ovog meča izgubili šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo, željeli smo da budemo maksimalno koncetrisani protiv Belgije i zabeležimo dobar rezultat. Ponovili smo, međutim, iste greške - oni su nam iz dve šanse dali dva gola, dok smo mi na drugoj strani stvorili mnogo dobrih prilika, ali ih nismo realizovali. To je zbog mladosti. Imamo lijepu budućnost, ali moramo još mnogo da radimo. Nadam se da će Srbija u skorije vrijeme pobjeđivati kao Belgija. Bez obzira na sve mislim da čiste savjesti odlazimo iz Brisela", dodao je Kolarov.

Dušan Tadić smatra da rezultat u Briselu ne oslikava pravi odnos snaga na terenu.

"Imali smo incijativu u prvom poluvremenu, ali nas je presjekao rani gol Belgije. Onda su uslijedile dobre šanse Ivanovića i Markovića, koje, nažalost, nisu iskorišćene. Mislim da pobjeda Belgije nije zaslužena, i da mi ko zna koji put nismo imali sreće, ali šta da se radi...", rekao je Tadić i priznao da mu je odlični Vicel zatvarao prostor zbog čega nije odigrao na najvišem nivou.

Lazar Marković ističe daće žaliti još dugo dugo za propuštenom šansom.

"Žaliću za tom prilikom u prvom poluvremenu do sljedećeg okupljanja reprezentacije. Nisam realizovao dvije šanse, ali kao tim nismo bili loši. Bili smo ravnopravni sa Belgijom. Oni imaju veoma jak tim, a mi smo pokazali da možemo da se nosimo sa takvim selekcijama", istakao je Marković.

Aleksandar Mitrović priznao je da ipak imao tremu na debiju za nacionalni tim.

"Za mene je na meču bilo lijepih lopti i dobrih šansi, ali sam stegnuto ušao u meč. Kompani i Van Bujten zista jestu vrhunski štoperi, i odlično rade posao, ali smatram da sam mogao da ih više namučim i pružim bolju partiju", oštar je bio prema svojoj igri fudbaler Partizana.

(MONDO, foto: Beta/AP/Geert Vanden Wijngaert)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC