• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac kreće sa pripremama

Novi trener Banjalučana Dragan Jović danas će u 18 časova na Gradskom stadionu izvršiti prozivku, čime će početi pripreme crveno-plavih.

 Borac kreće sa pripremama Izvor: MONDO

Jović je nedavno sjeo na klubu Borca, a obzirom da novi šampionat počinje već 27. jula, stručnjak iz Travnika imaće zadatak da kroz kratke pripreme spremi ekipu za novu sezonu u Premijer ligi BiH.

"Očekujem da se na prozivci pojave igrači sa kojima su ovih dana obavljeni razgovori o ostanku, kao i svi ostali na koje će se računati u novoj sezoni. Prilično je teško reći ko će sve biti na prvom okupljanju, ali se nadam da će početak priprema, kao i njihov tok, proteći u najboljem redu", rekao je Jović za "Glas Srpske".

U odnosu na prethodnu sezonu, Borac će biti lišen usluga Admira Raščića, Nemanje Bilbije i Vedrana Kantara.

"Otišao je Admir Raščić, a u Vojvodinu se vratio Nemanja Bilbija, koji je bio na pozajmici. Ukoliko još ode Joco Stokić, onda smo stvarno deficitarni u fazi napada i moramo dobro da vidimo šta ćemo po tome pitanju. Ako se desi da zadržimo sve igrače koji su u ovom trenutku još u klubu, ne bi trebalo da imamo problema sa odbranom. Još nam nedostaju ofanzivni lijevi bočni i ofanzivni vezni. Međutim, prvo moramo da vidimo ko će sve iz sadašnje postave ostati, pa tek onda da razmišljamo o tome kakav nam profil igrača nedostaje", naglasio je trener crveno-plavih.

Fudbaleri Borca u Banjaluci će raditi do četvrtka, 4. jula, kada putuju na pripreme na Balkanu kod Mrkonjić Grada, gdje će biti obavljene dvije faze priprema od po sedam dana, od 4. do 10, a zatim od 12. do 18. jula. Obzirom da prvenstvo startuje za nepunih mjesec dana, neće biti vremena za klasične pripreme i veliki broj kontrolnih mečeva.

"Planirali smo samo četiri kontrolna susreta. Dogovoren je susret sa članom Prve lige Federacije BiH Iskrom iz Bugojna. Još tražimo dva rivala, jer je poznato da ćemo generalku odigrati sa hrvatskim drugoligašem Pomorcem iz Kostrene", istakao je Jović.

Blizu odlaska sa Gradskog stadiona je i najbolji strijelac ekipe u proteklom šampionatu Joco Stokić, dok bi klub mogli da napuste i Darko Maletić, te Srđan Grahovac.

"On bi ovih dana trebalo da ode na probu u Aziju. Golman Asmir Avdukić ostaje, kao i Vladan Grujić. Darko Maletić je blizu odlaska, status Vuleta Trivunovića još nismo riješili, dok postoji interesovanje nekoliko klubova za Srđana Grahovca. Obavili smo razgovore sa doskorašnjim napadačem Travnika Nedom Turkovićem, koji je slobodan igrač i vidjećemo u sljedećim danima šta će od svega biti", rekao je sportski direktor Borca Branislav Krunić, a prenosi "Glas Srpske".

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC