• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi Marjanović u Zvezdi!

Najkorisniji igrač srpske lige, gorostasni centar Bobi Marjanović potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, potvrđeno na Malom Kalemegdanu.

 Bobi Marjanović u Zvezdi! Izvor: MONDO

Marjanović ima 24 godine, visok je 221 cm i za sobom ima fantastičnu sezonu u srpskoj ligi gdje je u dresu Mega Vizure dominirao nad rivalima sa ukupno 314 indeksnih poena.

Ponikao je u Hemofarmu, a u Srbiji je još nastupao za Svislajon Takovo, Radnički Kragujevac i prošle sezone za Mega Vizuru.

U inostranstvu nosio je boje poznatih klubova CSKA Moskva i Žalgirisa, kao i Nižnjeg Novgoroda.

U prethodnoj sezoni popularni Bobi je, kao član Mega Vizure, pružao sjajne partije zbog čega je i dobio laskavu titulu MVP-ja Agroživ Superlige.

Prosječno je postizao 16.4 poena, 10.7 skokova i dvije blokade po meču. Najbolju partiju pružio je protiv Metalca kada je zbog 26 poena, 18 skokova i četiri blokade ostvario fantastičnih 49 indeksnih poena.

Boban Marjanović nastupao je i za srpsku reprezentaciju, u čijim mlađim kategorijama je bio osvajač svjetskog (U19) i evropskog (U20) zlata. Dres seniorskog nacionalnog tima nosio je na Evropskom prvenstvu 2011.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

UrosBg

Alal vera za upravu! Ovo je odlican potez i doveden je odlican igrac. Bobi je imao odlicnu sezonu u Mega Vizuri, u dobroj je formu i siguran sam da ce biti od velike pomoci u Evroligi. Verujem da nas ceka jos lepih vesti o pojacanjima u narednim danima. http://hoopsuniverse.net

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC