• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Nekadašnji igrač Borca u komi!

Nekadašnji napadač banjalučkog Borca Slaviša Đukanović (38) nalazi se u vještački izazvanoj komi, potvrđeno je MONDU u Kliničkom centru Banjaluka.

 MONDO: Nekadašnji igrač Borca u komi! Izvor: MONDO

Kako saznaje naš portal, Đukanović se prije dva dana onesvijestio ispred vlastite kuće nakon čega je hitno prevezen u banjalučki Klinički centar.

Službenica za odnose s javnošću Kliničkog centra Banjaluka Nataša Štrkić potvrdila je da se Đukanović nalazi u vještački izazvanoj komi.

"Prema tvrdnjama dežurnog doktora Tomanića, pacijent Đukanović Slaviša je u stanju kome, urađen mu je CT koji nije pokazao nikakve promjene. Priključen je na aparate za disanje i sve dalje prognoze su neizvjesne",
rekla je Štrkićeva našem portalu.

Iskusni centarfor, koji je rođen 22. jula 1975. godine, u karijeri je između ostalih nastupao za dobojsku Slogu i Proleter iz Teslića, a na banjalučkom Gradskom stadionu je igrao u sezoni 2005/06, kada je trener crveno-plavih bio Makedonac Zoran Smileski.

Borac je tada izborio ekspresan povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a ekipu su činili: Dragan Vukajlović, Siniša Marčetić, Miodrag Bijelić -Babić, Aleksandar Vrhovac, Nemanja Damjanović, Draško Žarić, Milan Samardžić, Oliver Jandrić, Goran Deket, Zoran Deket, Boris Raspudić, Darko Jojić, Aleksandar Galić, Nikola Ilić, Siniša Gagula, Darko Urukalo, Milan Bogojević, Stojan Vranješ, Siniša Radoja, Ivan Andan, Boris Grahovac, Borislav Pilipović, Davorin Zrnić, Sredoje Cvjetičanin, Željko Trivić, Milan Ozren.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC