• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ: Pa, Mitrović je suspendovan!

Sportski direktor Partizana objasnio zašto talentovani napadač komotno može sa omladinskom reprezentacijom Srbije na EP u Litvaniji.

 Nađ: Pa, Mitrović je suspendovan! Izvor: MONDO

Aleksandar Mitrović i Nikola Ninković u štampi su već danima "razapeti" između Partizana i omladinske reprezentacije Srbije.

Njihov klub 17. jula očekuje start kvalifikacija za Ligu šampiona, nacionalni tim od 20. do 30. jula učestvuje na U-19 šampionatu Evrope, a iako su važni i jednima i drugima, talentovani fudbaleri ne mogu biti u isto vrijeme na dva mjesta.

Što se tiče sportskog direktora crno-bijelih, Alberta Nađa, sve je jasno.

"Mitrović je pod suspenzijom i ne može da nam pomogne u naredne tri evropske utakmice. Što se nas tiče tu ne postoji problem", rekao je Nađ izvještačima srpskih medija sa turnira u Varšavi.

Mladi golgeter jesenas je isključen u meču 5. kola Lige Evrope protiv Neftčija, zbog navodnog psovanja sudije, za šta je kažnjen sa četiri utakmice neigranja. Jednu je izdržao protiv Rubina, na Partizanovom oproštaju od pomenutog takmičenja, tri su mu ostale za predstojeću sezonu.

Kada već pušta Mitrovića - makar i silom prilika - Partizan bi da zadrži Ninkovića, koji je, inače, pod jednogodišnjom internom suspenzijom FSS, zbog učešća u incidentima na utakmici mladih selekcija Srbije i Engleske u Kruševcu.

"Ne znamo šta će biti sa Ninkovićem, ali mnogo nam je bitno da on ostane. Znam da je važno omladinsko EP, ali za srpski fudbal je Liga šampiona možda još važnija", smatra Nađ.

Generalni sekretar FSS, Zoran Laković, u izjavi "Sportskom žurnalu" je najavio da će se statusom ofanzivnog veznog fudbalera baviti Izvršni odbor nacionalne organizacije, na sastanku u srijedu.

Na spisku selektora Ljubinka Drulovića nalaze se još:

golmani Rajković (Jagodina), Čupić (OFK Beograd);

defanzivci Golubović (OFK Beograd), Urošević, Antić (obojica Rad), Filipović (Jagodina), Veljković (Totenhem);

vezisti Pavlovski (OFK Beograd), Luković (Rad), Milinković-Savić (Vojvodina), Vojvodić (Spartak), Meleg (Ajaks), Maksimović (bez kluba);

napadači Đurđević (Rad), Čavrić (OFK Beograd), Ožegović (Crvena zvezda).

Srbija će u B grupi EP igrati protiv Francuske, Gruzije i Turske, dok su u A grupi Španija, Holandija, Portugal i domaćin, Litvanija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC