• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omega u Zvezdi? Neće moći tek tako...

...u Smederevu tvrde da nije istina da Omega ima pravo na raskid ugovora i da je klub samo prema njemu redovno izmirivao obaveze.

 Omega u Zvezdi? Neće moći tek tako... Izvor: MONDO

Roberts Omega je već nedjelju dana u Zvezdi.

Trenira, podiže formu i čeka sud trenera Slaviše Stojanovića, koji ga je upoznao tek u srijedu, po povratku sa turnira u Švajcarskoj.

Prema posljednjim informacijama sa "Marakane", Liberijac je blizu da ubijedi nadležne u Crvenoj zvezdi da zaslužuje profi ugovor.

Ali...

Iz Smedereva, preko stranica "Sportskog žurnala", stiže i upozorenje i demanti. Smederevci, koji su ove sezone "ubjedljivo" osvojili posljednje mjesto u Superligi Srbije i ispali u niži rang, tvrde da nije tačna informacija da Omega nije isplaćivan i da će on "glatko" dobiti raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSS, a onda rutinski potpisati za Zvezdu.

Naravno, bez obeštećenja.

Predsjednik "oklopnika" Žarko Pavlović na tu temu kaže:

"Jedini fudbaler koji je redovno isplaćivan u Smederevu je Omega, iako je klub bio u blokadi! Za to postoje legalne priznanice, koje su zavedene u klubu i na njih se plaća porez. On je živio u dvosobnom stanu koga smo mi plaćali, baš kao i sve druge i medicinske troškove kod vrhunskih profesora, kada se povrijedio igrajući za reprezentaciju Liberije", istakao je i dodao:

"Nažalost, njega su uhvatili kvazi-menadžeri i fudbalski profiteri zbog kojih naš fudbal i tone. Zato i ne razumijem članove Arbitražne komisije, jer smo mi, za prethodnih godinu dana, prema Omegi izmirili sve obaveze! Očekujem ovih dana pozitivan ishod tog spora, a od njegovog transfera mnogo toga će krenuti na bolje".

Ukoliko se ispostavi da je Pavlović u pravu, Crvena zvezda će morati da plati obeštećenje Smederevu za Omegu, a to onda dovodi u pitanje i cijeli transfer.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC