• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gospodine Luiđi, da ne pretjerujete?

Predsednik brazilskog Internasionala poručio je Napoliju da izbroji 25 miliona evra ako uopšte želi da pregovara oko transfera Leandra Damjaa.

 Gospodine Luiđi, da ne pretjerujete? Izvor: MONDO

Zbog čega odlični napadač Leandro Damjao sezonama unazad ne odlazi iz Brazila?

Čelnici Internasionala insistiraju na astronomskom obeštećenju, koje vremenom samo raste. Sada su saopštili da snažni centarfor može da pređe u Napoli ukoliko italijanski klub iskešira 25 miliona evra.

Prije godinu dana Totenhemu su tražili 20.

Ipak, u Internasionalu znaju da će Napoli uskoro dobiti 63 miliona evra od Pari sen Žermena za Edinsona Kavanija i da niko neće moći da im kaže kako novca nema za njihovu zvezdu. Pitanje je samo da li će tada predsjednik kluba Aurelio De Laurentis želeti Damjaa za 25 miliona ili nekog drugog za manje novca.

"Da li je Leandro Damjao dostupan na tržištu? Vidite, sve u životu ima svoju cijenu...", rekao je predsjednik brazilskog kluba, očigledno Italijan porijeklom, Đovani Luiđi.

"Istina je i da smo dobili ponudu od Napolija, doduše ne direktno. Damjaov menadžer Vinisijus Prates rekao nam je da je Napoli spreman da plati 18 miliona evra. Bilo to tačno ili ne, ne radi se o dovoljnoj količini novca i nismo spremni da dajemo popuste nikome"
, podviknuo je Luiđi u izjavi za "Corriere dello Sport".

"Naš igrač vrijedi 25 miliona evra, ni cent manje! I ako Napoli želi da ga dobije, moraće da ga plate 25 miliona. U tom slučaju spremni smo na razgovore".

Prema nezvaničnim informacijama, suočeni sa odlaskom Kavanija, Napoli se preko menadžera već dogovorio sa Damjaom oko plate i ona bi trebalo da iznosi 2,5 miliona evra godišnje, plus bonuse za broj golova, asistencija i trofeje.

Sada ostaje teži dio posla.

Možda bi cijena za Damjaa bila i veća da on zbog problema sa mišićem noge nije morao da propusti kompletan Kup konfederacija u svojoj zemlji, gdje je Brazil trijumfovao. Do povrede, selektor Brazila Luiz Felipe Skolari rotirao je njega i Freda, ali je Fred ukrao svu slavu tokom takmičenja kada je postigao pet golova, koliko i Nejmar.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Julian Finney)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC