• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal pojačao ponudu za Suareza

Britanski list "The Guardian" piše da je londonski klub poslao novu cifru Liverpulu za napadača Luisa Suareza – 35 miliona funti.

 Arsenal pojačao ponudu za Suareza Izvor: MONDO

Arsen Venger je navodno postigao usmeni dogovor sa Gonzalom Iguainom o njegovom dolasku iz Real Madrida u Arsenal, ali to ga izgleda nije nateralo da odustane od angažovanja urugvajskog centarfora iz Liverpula.

Renomirani list "The Guardian" objavio je da su "tobdžije" poslale novu ponudu klubu sa Enflida za Luisa Suareza, koja sada iznosi 35 miliona funti, što je za pet miliona više od prethodne.

To će odložiti dolazak Iguaina, iako u Real Madridu tvrde da Argentinac ne ide nigdje sa Santjago Bernabea i rečeno mu je da se u ponedjeljak pojavi na početku priprema za narednu sezonu.

Prelazak Suareza u Arsenal bio bi prilično iznenađujuć, pošto je Urugvajac nekoliko puta istakao da želi da napusti Premijer ligu zbog lošeg odnosa sa engleskim novinarima.

Ipak, interesovanje za ovog golgetera pokazao je i Mančester siti, dok se u Liverpulu maksimalno trude da ga zadrže na Enfildu.

Ako se dogodi da Luis Suarez završi u Londonu, biće to najskuplje plaćeni transfer u istoriji Arsenala. Trenutno je to dolazak Andreja Aršavina 2009. iz Zenita, koji je "tobdžije" koštao 15 miliona funti. Aršavin se ovog ljeta vratio u Sankt Peterburg.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC