• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Pametna igra + navijači = pobjeda

Trener prvaka Srbije izjavio da je Ludogorec favorit ali da se nada da će njegov tim iskoristi prednost domaćeg terena i nastaviti takmičenje.

 Rašović: Pametna igra + navijači = pobjeda Izvor: MONDO

Partizan će u utorak pred svojim navijačima pokušati da nadoknadi zaostatak od 1:2 iz prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Razgradu i izbori plasman u naredno kolo.

Trener crno-bijelih Vuk Rašović veruje da im navijači mogu pomoći u tome i da uz pametnu igru Partizan može da zabilježi konačan trijumf.

"U ekipi vlada veoma pozitivna atmosfera, imamo aktivan rezultat iz prvog meča i probaćemo da iskoristimo tu činjenicu i da pametnom igrom iznenadimo Bugare koji su i dalje favoriti. Znamo da su kroz istoriju navijači uvijek bili 12. igrač, nadam se da će igrači da im daju impuls sa terena", rekao je Vuk Rašović uoči duela na stadionu u Humskoj.

On je dodao da očekuje da Ludogorec zaigra kao u prvom meču, koji je riješio u svoju korist.

"Vjerujem da će i oni da napaduju jer je rezultat otvoren. Igračima je sada lakše jer su u prvom meču u Razgradu osjetili kvalitet bugarskog šampiona. Imamo veliku želju da pobijedimo i prođemo dalje, to se vidi kod svakog igrača", poručio je Rašović.

Trener Partizana prisjetio se i istorijskih mečeva Partizana, poput one protiv Njukasla 1998. godine u Kupu kupova, u kojima je bio jedan od junaka.

"Lijepo je sjetiti se tih utakmica, a imamo iz naše istorije dosta primjera da smo stizali negativan rezultat. Prošle godine smo tako izbacili Tromso i ušli u Ligu Evrope", naglasio je Rašović.

Rašović je rekao da neće biti mnogo promjena u timu Partizana u odnosu na prvi meč u Razgradu, ali da će jednu izmjenu sigurno izvršiti. Dodao je i da će Erik Đemba Đemba biti u sastavu.

"Ne mogu procentualno da ocijenim koliko je spreman, ali je iskusan igrač i vjerujem da će pravilno trošiti snagu koliko god da igra, i da će dati svoj doprinos", rekao je Rašović.

Napadač Partizana Aleksandar Mitrović rekao je da nije imao previše vremena za slavlje poslije uspjeha sa omladincima Srbije.

"Očekuje me nova važna utakmica, svi jedva čekamo da počne i nadamo se prolazu dalje. Ludogorec je kvalitetna ekipa, ali gledao sam prvi meč i možda nam oni leže više od jermenskog Širaka", rekao je Mitrović, kome je sportski direktor Albert Nađ uručio plaketu i majicu poslije trijumfa na EP u Litvaniji.

Meč Partizan - Ludogorec na programu je utorak od 20.45 časova, a odlukom kluba 50 odsto prihoda od prodanih ulaznica biće namijenjeno za pomoć KK Partizan.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC