• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runija ne daju, do Fabregasa ne mogu

Mančester junajted pod vođstvom Dejvida Mojesa nikako da realizuje neki transfer. Odbijena nova Čelsijeva ponuda za "Šreka".

 Runija ne daju, do Fabregasa ne mogu Izvor: MONDO

Vejnu Runiju žestoko je pala cena. Čelsi je prvo pokušao da ga dovede za 20 miliona funti, a u nedelju kasno uveče na Old Traford je stigla ponuda od 25 miliona funti, plus eventualni bonusi.

Mančester junajted ponovio je da nije spreman da se odrekne napadača, koji je nekada važio za svjetski krem na svojoj poziciji, a sada konkurencija pokušava da ga kupi jeftinije od Roberta Soldada!

Podsjetimo da je španski centarfor upravo prešao iz Valensije u Totenhem za 26 miliona funti.

Ostaje da se vidi hoće li se Junajtedu isplatiti zadržavanje nezadovoljnog igrača, kome smeta što je predodređen za rezervu Robina van Persija, pa sa takvim mentalitetom ide iz jedne u drugu "sitnu" povredu.

Taman što je sanirao povredu zadnje lože, zbog koje je napustio pripreme u Aziji, na zatvorenom meču protiv Betisa je dobio novi udarac, ovog puta u rame.

Šampion Engleske ne samo da ovog ljeta nije nikoga prodao, već nije, takoreći, nikoga ni doveo.

Stigao je samo desni bek Giljermo Varela, U-20 reprezentativac Urugvaja, koji će vjerovatno otići negdje na pozajmicu.

I dalje se traži nasljednik definitivno "penzionisanog" Pola Skolsa, a pošto je Tijago Alkantara otišao u Bajern, Mojes i saradnici okrenuli su se Sesku Fabregasu.

Kao što "crveni đavoli" neće da se odreknu Runija, tako Barsa neće ni da čuje za odlazak svog djeteta, u čije vraćanje iz Arsenala je svojevremeno uloženo mnogo energije.

Mnogi smatraju da se Fabregas za dve sezone na Nou Kampu nije nametnuo u dovoljnoj mjeri, ali ga klub i dalje smatra dragocjenim.

"Sesk je vanserijski igrač. Ima sjajan pregled igre, pomaže u odbrani, on je naša 'četvorka' i nemamo namjeru da ga prodamo. Mislim da je Mančester junajted to konačno shvatio", jasan je sportski direktor Barse Andoni Zubizareta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC