• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aca Lukas ušao u fudbal

Poznati folker u ponedeljak je imenovan za predsjednika FK Timok iz Zaječara, koji će se ove sezone boriti za ulazak u Superligu.

 Aca Lukas ušao u fudbal Izvor: MONDO

Aleksandar Vuksanović, u narodu poznatiji kao Aca Lukas, više neće posjećivati fudbalske stadione samo da bi održavao koncerte ili navijao za Crvenu zvezdu.

Poznati folker od ponedeljka je i predsjednik FK Timok iz Zaječara, koji će se u Prvoj ligi Srbije naredne sezone boriti za plasman u elitni rang.

Na Izbornoj skupštini kluba Lukas je dobio potrebnu većinu i tako postao prvi čovjek kluba osnovanog 1919. godine, koji je prošlog ljeta završio 1,7 miliona evra skupu rekonstrukciju stadiona, koji sada prima 10.000 navijača. Inače, od prošle godine, Vuksanović je član Skupštine Crvene zvezde.

Pretpostavka je da će Lukas morati da se odrekne svoje uloge u Ljutice Bogdana sada kada je postao prvi čovjek jednog fudbalskog kluba.

Ovo nije prvi put da su folkeri u Srbiji na čelu fudbalskih klubova. Svetlana Ražnatović bila je predsednica Obilića, dok je Ljuba Aličić na čelu nižerazrednog Borca iz Mačve.

Najveći uspjeh Timoka, koji je prošle sezone izborio plasman u Prvu ligu Srbije, predstavlja eliminacija Partizana u osmini finala Kupa Srbije i Crne Gore, u oktobru 2005. godine.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC