• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Problematični i stadioni i klubovi

Voždovac i Donji Srem ne mogu da igraju na svojim stadionima, dok su Rad, OFK Beograd i Spartak limitirani.

 JSL: Problematični i stadioni i klubovi Izvor: MONDO

Tek što je "u interesu razvoja fudbalskog sporta u Srbiji" primljen u Superligu, umjesto rasformiranog Hajduka, Voždovac je bio jedna od tema sjednice Izvršnog odbora Zajednice klubova.

Novosagrađeni stadion tog kluba u ovom trenutku nema upotrebnu dozvolu i ako se na tom planu nešto ne promijeni, Voždovac će 17. avgusta morati da dočeka Vojvodinu na neutralnom terenu!

Donji Srem, koji je većim dijelom debitantske sezone u Superligi bio domaćin u Novom Sadu, ima rok do 17. avgusta da završi izgradnju druge tribine. U suprotnom će Pećinčani ponovo morati da se sele...

Tu nije kraj problemima. Rad i dalje ne može da igra utakmice "visokog rizika" na Banjici, dok će Spartak i OFK Beograd za pojedine mečeve morati da smanjuju kapacitet svojih stadiona.

Na sastanku IO Zajednice superligaša konstatovano je da ima klubova sa manjim ili većim finansijskim problemima, što bi po pravilima trebalo da im uskrati licencu za takmičenje. Međutim, da ne bi bilo "sječe", Komisija za licenciranje će najvjerovatnije sačekati još neko vrijeme.

Tako će sezonu početi i klubovi koji bi striktnom primenom propisa ostali uskraćeni za licencu.

U prvom kolu (10/11. avgusta) sastaće se OFK Beograd - Voždovac, Rad - Čukarički, Radnički Niš - Radnički 1923, Sloboda Point - Spartak, Partizan - Novi Pazar, Jagodina - Napredak i Vojvodina - Donji Srem.

Meč Javor - Crvena zvezda je odložen na neodređeno vrijeme, zbog nemogućnosti policije da adekvatno obezbijedi događaj u Ivanjici.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC