• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejlu prete smrću

Sve je izvjesnije da će Garet Bejl karijeru nastaviti u Realu iz Madrida. Nekome se to baš, baš nije dopalo...

 Bejlu prete smrću Izvor: MONDO

Garet Bejl biće pod prismotrom policije narednih dana, jer je u jeku pregovora oko prelaska u Real Madrid dobio prijetnje smrću.

Engleski tabloid "Daily Star" tvrdi da je na sekretarici, u kancelarijama Totenhemovog trening centra, ostavljena anonimna poruka u kojoj se dovodi u pitanje bezbjednost prve zvijezde kluba. Policija je preslušala ovu poruku i shvatila je najozbiljnije.

Ne samo da će "Skotland Jard" istragom pokušati da pronađe ko je prijetio smrću velškom fudbaleru, već će i njemu samom biti dodijeljena pratnja.

Bar dok ne potpiše za Real i ode u Španiju, a navodno dva kluba i dalje vagaju oko ponude od 86 miliona funti, odnosno okruglo 100 miliona evra, što bi Bejla učinilo najskupljim fudbalerom svijeta svih vremena. Kristijana Ronalda je Real 2009. godine platio 94 miliona evra Mančester Junajtedu.

Bejl nije putovao sa ekipom na utakmicu Monako - Totenhem, a od utorka ga nema ni na zvaničnom Twitter profilu Totenhema, gdje je njegova slika zauzimala centralnu poziciju. Sada je tu Musa Dembele, uz Kajla Vokera i Jana Fertongena...

I još nešto za kraj... Američka nacionalna mreža NBC agresivno je krenula u kampanju za promociju prenosa engleske Premijer lige na teritoriji SAD i skoro svaka reklama ima veze sa Totenhemom. U jednoj od spotova, trener američkog fudbala pokušava da špijunira i imitira menadžera Sparsa Andrea Viljaša-Boaša, a na Tajms skveru u Njujorku (pogledaj sliku), dominira Garet Bejl u dresu Totenhema.

Izgleda da je Real riješio da "uništi" kompletnu kampanju u kojoj su "pijevci" izabrani za centar zbivanja.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC