• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dauda na klupi i u revanšu?

Novak Martinović u četvrtak od 20.30 će najverovatnije debitovati u dresu Crvene zvezde, saznaje MONDO.

 Dauda na klupi i u revanšu? Izvor: MONDO

Najveća dilema Slaviše Stojanovića uoči revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca, tiče se drugog igrača u centralnom dijelu odbrane. Da li će partner trenutno najiskusnijeg defanzivca, Novaka Martinovića, biti Jovan Krneta ili Darko Lazić?

Koliko je izvesno da će revanš početi nekadašnji član Steaue, toliko je izvjesno i da neće startovati Abiola Dauda.

Trener Stojanović, hladan, strog i predan poslu, nije zadovoljan "afričkim" navikama, koje je sa sobom donio neosporno kvalitetni napadač. Neadekvatan pristup treninzima, najvjerovatnije će koštati Nigerijca mjesta u ekipi i protiv Černomoreca.

Zaostatak od 3:1 trebalo bi da "jure" trojica ofanzivnih igrača u sada već standardnoj postavi crveno-bijelih, bez obzira na ime trenera.

Za dve bočne i jednu centralnu poziciju u navali do četvrtka će se boriti Filip Kasalica, oporavljeni Luka Milunović, Stefan Mihajlović i Nejc Pečnik. Samo bitan zaokret u pristupu treninzima mogao bi Daudu da ubaci u najuži izbor.

Podsjetimo da je tamnoputi napadač i prošlog četvrtka u Odesi počeo meč na klupi za rezerve, ali ga je Stojanović poslao na teren već od 46. minuta, umjesto Pečnika.

Zvezdin šef struke najmanje nedoumica ima u manevru, gdje su planirani Nenad Milijaš, Aleksandar Kovačević i Miloš Ninković, ali nije isključeno ni da će ponovo "baciti u vatru" Vukana Savićevića, strijelca jedinog pogotka u prvom meču.

Dva dana pred utakmicu, povrijeđen je samo Nikola Mijailović, pa bi duž aut-linija trebalo da djeluju Marko Vešović i Filip Mladenović, uz neizostavnog Bobana Bajkovića na golu.

Treninzi prvog tima biće zatvoreni za javnost do utakmice u četvrtak.

Možda i 40.000 ljudi

Bez obzira na sastav koji istrči, Zvezda će imati gromoglasnu podršku sa tribina. "Sjevera" na blagajnama odavno nema, a prema tempu prodaje ulaznica, nije nemoguće da se na stadionu okupi i 40.000 navijača.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC