• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina: U Tursku po pobjedu

Novosađani uprkos remiju (2:2) na revanš meč protiv Bursaspora putuju sa nadom da mogu da izbore plej-of Lige Evrope.

 Vojvodina: U Tursku po pobjedu Izvor: MONDO

Fudbaleri Vojvodine u srijedu će krenuti put Turske gdje ih dan kasnije očekuje revanš duel 3. kola kvalifikacije za Ligu Evrope protiv Burse.

Iako su svjesni da Turci posjeduju kvalitetan i skup tim, kao i da ih neriješen ishod na "Karađorđu" prije nedjelju dana (2:2) stavlja u položaj favorita, Novosađani na megdan rivalu odlaze sa velikim očekivanjima.

"Ništa nije gotovo. Svjesni smo svi protiv kakvog kvalitetnog protivnika se borimo, međutim, smatram da imamo šanse da izborimo plasman u plej-of Lige Evrope. Naši aduti su zajedništvo na terenu, disciplina, želja igrača da svakog sekunda daju sve od sebe, dobra fizička priprema, dobar ambijent u kojem živimo i radimo i u krajnjem slučaju jedan određeni kvalitet igre koji imamo. Težimo da on bude bolji i bolji je iz dana u dan", optimista je trener Vojvodine Marko Nikolić.

On smatra da njegov tim može da trijumfuje u "nemogućoj misiji".

"Znamo šta nas očekuje u Bursi, znamo da je protivnik izuzetno moćna i kvalitetna ekipa, da ima dobar rezultat iz prve utakmice i mnogi bi pomislili da je naš put u Tursku 'nemoguća misija'. Mi, međutim, ne mislimo tako i učinićemo sve da poslije mnogo godina dovedemo Vojvodinu na korak od grupne faze Lige Evrope", istakao je šef struke Vojvodine.

Nikolić pred duel u Bursi ne mora da brine o sastavu tima, budući da su svi igrači zdravi, a nema ni suspendovanih, tako da protiv turskog rivala može da izvede najjaču ekipu.

Ekspedicija Vojvodine u Bursu stiže u srijedu popodne, a zatim je planirano i da odradi trening na stadionu "Ataturk" od 19.30 časova, u vrijeme kada će dan kasnije biti odigrana utakmica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC