• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Fofana potpisao!

Samo par sati uoči revanš utakmice sa Ludogorecom, crno-bijeli ozvaničili saradnju sa napadačem iz Obale Slonovače. Ugovor potpisan na četiri godine.

 PARTIZAN: Fofana potpisao! Izvor: MONDO

Ismael Beko Fofana (23) potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, koji je prije dvije nedjelje eliminisao njegov dojučerašnji klub, jermenski Širak, iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fofana će u srijedu obaviti ljekarske preglede, poslije kojih će, ako sve bude po planu, ugovor sa crno-bijelima biti ovjeren u Fudbalskom savezu Beograda.

On će u utorak (20.45) u Humskoj gledati nove saigrače u revanš utakmici sa bugarskim Ludogorecom. Podsjetimo, crno-bijeli će pokušati da nadoknade 1:2 iz prvog meča i plasiraju se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fofana je rođen 8. septembra 1989. u Abidžanu, a poslije samo jedne sezone igranja u domovini primijetili su ga skauti londonskog Čarltona. Član engleskog kluba bio je od 2007. do 2010. godine, ali se konstantno selio na pozajmice, da bi se potom vratio u Obalu Slonovače.

U Evropu se ponovo otisnuo 2011. godine, kada je postao član Širaka. U 31 prvenstvenoj utakmici postigao je 15 golova za klub iz Gjumrija. Prošle sezone igrao je u iranskom Zob Ahanu, ali se ljetos vratio u Širak.

(MONDO, partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC