• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đemba Đemba: Slomljeno srce

Kamerunac tužan što Partizan neće igrati Ligu šampiona. "Kada smo primili gol, srca su nam bila slomljena".

 Đemba Đemba: Slomljeno srce Izvor: MONDO

Više od 20.000 navijača Partizana došlo je u utorak uveče da na Topčiderskom brdu proslavi prolazak crno-bijelih u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Užasna vrućina nije smetala navijačima Partizana da pruže gromoglasnu podršku, ali je krajnji ishod po sve njih i cijeli klub - razočaravajući.

Crno-bijeli su po drugi put poraženi od Ludogoreca, prvo 2:1 u Bugarskoj, a onda 1:0 na svom terenu.

Iskusni Erik Đemba Đemba, iako je odigrao samo dvije utakmice u Partizanu, pokazao je da će biti ogromno pojačanje za crno-bijele.

Kada je dolazio rekao je da vjeruje da će Partizan igrati Ligu šampiona i da ovaj tim ima potencijal. Pogodio je ovo drugo.

"Naravno da sam razočaran što nećemo igrati Ligu šampiona. Partizan je veliki klub i mora da igra u Evropi. Imali smo mnogo šansi, imali smo i penal u prvom poluvremenu, ali nismo uspjeli. Sada moramo što prije da se podignemo", rekao je Đemba Đemba novinarima poslije utakmice.

Upitan da li i sada misli da Partizan ima dobar tim, vezista crno-bijelih je rekao da je odigrao samo dvije utakmice i da je, kada je gledao prvi meč po dolasku u Beograd, video da tim ima dobar potencijal.

"Ali nisam zadovoljan jer nismo pobijedili".

Upitan da prokomentariše suđenje Irca Alena Kelija, s obzirom na svoje iskustvo igranja na Ostrvu, Đemba Đemba je zavrtio glavom i rekao:

"Neeee, pa to nije isto. U prvom poluvremenu sudija je mogao da svira penal za nas, jer je igrač Ludogoreca igrao rukom, ali dobro, svako može da pogriješi. Ali, da njima pokloni onakav penal, to ne mogu da shvatim! Ja sam bio tamo i vidio sam da ga Nikola Gulan nije dotakao. Teško je bilo, kada smo primili taj gol tada su nam srca bila slomljena", razočaran je Kamerunac.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC